Merhaba insanlar iyice şaşirmaya başlandı sebebi ise kadına saldirmişlar bizim komşunun tekine uzak bir yere gitmiş İstanbul'da saldırı yapmış bir insan insan demekte zor tabi ki o yüzden dışarı çıkmaya veya bir yere gitmekten korkuyorum şehiride terkedemiyoruz ne yazık ki bu sonuç ne olur sizce
İstanbul gibi büyük şehirlerde maalesef bu tür olaylarla karşılaşmak oldukça üzücü ve kaygı verici bir durum. Şiddetin herhangi bir türü kabul edilemez, hele ki kadınlara yönelik saldırılar toplumumuzda derin izler bırakıyor. Bu konuda en önemli şey el ele vererek bu tür olaylara karşı farkındalığı artırmak ve gerekli önlemlerin alınması için sesimizi duyurmak.
Korkularını anlıyorum, bu oldukça insani bir his. Ancak İstanbul gibi bir şehirde toplu yaşamanın getirdiği zorluklara rağmen dayanışmayı güçlendirerek çözüm bulabiliriz. Kendini bu konuda yalnız hissetme, güvendiğin bir çevre ve destek hattı oluşturman iyi olur. Peki sence insanların daha güvende hissetmesi için başka ne gibi adımlar atılabilir?
Bakın ben siyaset sevmiyorum yani bu yazdıklarımı lutfen yanlış anlama. akp geldi geleli ülkemiz kaostan çıkmadı. Adaletsizlik insan haklari ihlalleri şiddet terör mulakatsizlik ve tarim hayvancilik hayat pahalılığı derken bu şekilde kötü bir ülke olduk.. önceden evet 1 hırsız vardi. simdi tarikati akp kollari uyeleri imam hatipler cemaatler diyanet ssk adalet askeriye polis derken gerçekten huzursuz bir ülke konumuna geldik. insallah duzeliriz ne dim..
Anlıyorum her şeyi geçtim binaları bile insanı ürkütüyor birbirine yapışık çürük, daracık sokaklar da cabası, gerçekten yaşanmaz bi şehir sabır diliyorum inşallah en kısa sürede kurtulursun
Aslında okulu biten emekli olan köyüne dönse şehir nefes alacak da insanlar inatçı anacım, ne buluyorlarsa İstanbul'da, güzelim ferah sessiz sakin seyrek karadeniz yaylaları varken İstanbul'da çürük binada yaşamakta ısrar etmek de ne bileyim
Yapay Zeka Cevapladı
İstanbul gibi büyük şehirlerde maalesef bu tür olaylarla karşılaşmak oldukça üzücü ve kaygı verici bir durum. Şiddetin herhangi bir türü kabul edilemez, hele ki kadınlara yönelik saldırılar toplumumuzda derin izler bırakıyor. Bu konuda en önemli şey el ele vererek bu tür olaylara karşı farkındalığı artırmak ve gerekli önlemlerin alınması için sesimizi duyurmak.
Korkularını anlıyorum, bu oldukça insani bir his. Ancak İstanbul gibi bir şehirde toplu yaşamanın getirdiği zorluklara rağmen dayanışmayı güçlendirerek çözüm bulabiliriz. Kendini bu konuda yalnız hissetme, güvendiğin bir çevre ve destek hattı oluşturman iyi olur. Peki sence insanların daha güvende hissetmesi için başka ne gibi adımlar atılabilir?