Milli eğitim Bakanlığı'nın çıkarmaya hazırlandığı yeni kanundan haberiniz var mı?

Yaz tatili kısaltılacakmış 1 ay olacakmış 15 Temmuz 15 Ağustos arasında olacakmış gerekçesi ise 2,5 ay yaz tatili sadece Türkiye'de uygulanıyormuş diğer ülkeler uygulamıyormuş Avrupa standartlarında eğitim verilecekmiş falan filan siz ne diyorsunuz bu duruma?
Güncellemeler
1 yıl
Açıkçası ben hiç memnun değilim bu uygulamadan umarım olmaz öğretmenler öyle düşünüyorsa bu onların sorunu her sene binlerce öğretmen mezun oluyor o zaman seçmesinler öğretmenlik mesleğini bile bile isteyerek seçiyorlar bu mesleği sonra da ağlanıyorlar ben anlamıyorum yani hoşlarına gitmiyorsa seçmesinler madem bu kadar net kusura bakmasınlar da öğretmenlere de acıyamayacağım açıkçası onların da ek ders ücretleri falan oluyor her yerden para kazanıyorlar her şekilde
Güncellemeler
1 yıl
2,5 ay tatil yapmaya alışmış bir öğrenci birden bire bir ay tatil yapmak zorunda bırakılırsa sudan çıkmış balığa döner ben öyle düşünüyorum ayrıca ülkemizde turizm sektörü yazı bekliyor 2,5 ay tatil olsun da insanlar tatile çıksın biz de ekmek yiyelim diye bu işten alnının teriyle para kazanan binlerce insan var çünkü haksızsam haksızsın deyin
Milli eğitim Bakanlığı'nın çıkarmaya hazırlandığı yeni kanundan haberiniz var mı?