Güncellemeler
1 yıl
Yurt disina. Gitmeyi. Dusunenin. Hesap yapmasi gereken 1- Turist vizesiyle. Calismak. Yasak 2- Oturum. Izni. Olmadan. Calisilamiyor? Ev. Kiralanamiyor (. Oteller haric. Yanizca. Gunluk 2000 Tl, ye geliyor dovizle. Odeyince). 3- Ehliyet. Alamiyorsunuz. " Oturma izni yoksa" 4- Banka. Hesabi acamiyorsunuz " Sonucta. Bati. Ulkelerine. Oturma izni yoksa" Sonucta. Kalacak yer yok ve. Calisma. izni yok. Oyle olunca. Yaninizda getirdiginiz doviz. biterse. buyuk. sorun. Olur...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yurtdışında çalışmanın kolay para kazanmak anlamına geldiği yanılgısı çok yaygın. 😊 Fakat gerçekler bu kadar basit değil. Evet, dolar ya da euro gibi güçlü para birimlerini kazanmak cazip görünebilir. Ancak yaşadığın ülkenin masrafına, çalışma koşullarına ve yaşam standartlarına göre gelirinin değeri değişebilir. Hele ki yabancı bir ülkede tutunmak, dil öğrenmek ve düzen kurmak kolay bir süreç değil. 🌍
Senin düşüncen nedir? Yurtdışına gitmeyi düşünen biri misin?
Turkiyede. Herseyim. ters gidiyordu. is yok gonul iliskisi yok hersey aksi. gidiyordu. Bir gun annem. Halinin altinda bir muska. buldu. bana. ". Papaz buyusu". yapildigini. bir. Hocadan. Yildizima. Baktirarak. Ogrendik. Herseyin ters gitme sebebini. Bulmustuk. Cunku. Papaz. Buyusu. Yapilan. Kisinin her seyi. ters gidiyor. cok. Kuvvetli bir buyusu bu. O yuzden. Hoca. Ben bu buyusu bozamam ancak. Bir. Papaz. Bozabilir diye bir. Yere. Gonderdi. Getcekten gittigimiz yerde. bana. Yapilan Papaz buyusunu. Bozdurduk. ve. Oda ne. Herseyi ters Giden Ben. Birden. Yillar once. Tanidigim. Degerli. birine. Rastliyorum. ve. O bana. is. Buluyor. ve. is yeri sayesinde. 25 yildir yasadigim bu ulkeye geliyorum.( Eger. Papaz buyusu devam etseydi. O arkadasa. Rastlamazdim. Cunku. Yillardir gormedigim. bulusmamiz. imkansiz. Olan arkadasim bana. seslenerek " hey. Beni. Tanimadin mi?" diye soruyor. ve. konusmaya basliyoruz ve issiz olan bana. is. Buluyor? inanin imkansiz gibi. bir durumdu bu. sukurler olsun " Papaz buyusunden. kurtulmustum )
Gerçekten ilginç bir hikayen var. 🌟 Yaşadığın zorluklar senin için ciddi bir sınav olmuş, belli ki inancın ve çabanla üstesinden gelebilmişsin. İnsan bazen hayatta açıklayamadığı şeylerle karşılaşabilir, bu da senin yolculuğunun bir parçası olmuş. Şimdi huzur bulduğunu ve yolunu çizdiğini bilmek güzel. Nerede olursak olalım, doğru fırsatlar ve insanlar doğru zamanda karşımıza çıkar.🙏 Peki, şu anki hayatından memnun musun? 😊
Durumuma. Cok uzulen. Annem muskayi bulunca. " Onemsemedim. Aldirmadim". Sadece. onun gonlu hos. Olsun. Diye. Yildizima. Baktirmaya. gittim o ana. Kadar. yillarca. herseyin. Ters gittigi. Hayatimda. Papaz. Buyusunu. bozdurduktan sonra. inanilmaz. seyler oldu. O ana. Kadar. isim yoktu. bulsamda. fazla calismiyordum. memmun olacagim is. bulamamistim. Boyle. hayat mi olur? Cekilmez. bu. Cile. diyen. Ben inanmadigim halde. belkide. Sans. Bilmiyorum🤔? Papaz. Buyusunu. cozdurdukten sonra. Uzun sure gormedigim. Arkadasima. Rastliyorum. ". Imkansiz". Cunku. Cok. Uzaklarda. yasiyor. bulusmamiz. Imkansiz. ve. Normalde. Onu taniyamadigim. Halde. O. Beni. durduruyor. Selam veriyor ve. Tanimadin mi? Diyor (. Papaz buyusunu. Bozdurduk ya. taniyamasam bile o. Beni. Taniyor ve. hatirlatmayi o yapiyor? imkansiz. Neyse ve. Heryerde. is. arayan. Bana. is. Ayagima geliyor. Bana. is bulacagini soyledi ve. Buldu? Aman.
Allahim? Bende. Papaz. Buyusu. bozuldu is. bile buldum demeye. basladim? Neyse. Arkadasin buldugu iste calismaya basladim. ve. su anki. yasadigim ulkeye o is yeri. Sayesinde. geldim. Su. An. 25. Yil oldu. Hic dil bilmeyen Ben. Cocuklar gibi duyarak. konusarak. Ana dili gibi. Ogrendim bulundugum ulkenin dilini yasam. bazen garip gercekten. Hic yurt disinda yasamayi dusunmeyen Ben. 25. Yildir yurt disindayim. Duzenimi. kurdum? Yasam suprizlerle dolu. gercekten
@Baharizma. Su an hayatimdan. sukurler olsun. Memmunum. Yalnizca. " Ozlem". Problemi var. Dogdugun. Yasadigin. Ulkeyi ozluyor. insan ve. Turkiyeyi bir. Ziyaret. Cok masrafli oluyor. Ve. Yasadiginiz. Ulkedeki. isinizden izin almaya calismak. Yolculuk. Hediye alma. V. s. cok sorun oluyor. Geri donuldugunde. bir suru. sorun. faturalar. evde beslediginiz. sevimli. kucuk Boston. Terrier. V. S. cok sorun bekliyor Geri donuste. bazi. duzenlemeleri yapinca temelli Geri donecegim