Boykot bir tepki değil, bir duruştur. Tüketmeyerek ses çıkarıyoruz. Sessiz kalmak kabullenmektir. Bugün susmuyoruz. ❗️

Boykot bir tepki değil, bir duruştur. Tüketmeyerek ses çıkarıyoruz. Sessiz kalmak kabullenmektir. Bugün susmuyoruz. ❗️

Destekliyorum ama bunu toplumu ayrıştırmak bizden olanlar ve bizden olmayanlar amacıyla değil, ülkede adil bir yargılama olması için destekliyorum adaletin bittiği yerde anarşinin başladığını tarihte defalarca gördük ve ülkemde anarşi istemiyorum
Boykot ; Ülkeler arasındaki politik, ticari ve siyasal anlaşmalar ile başka bir ülkeye uygulanan eylemdir.. Siz şimdi bizim yerel marka ve üreticilerimizi boykot ettiğiniz zaman neler olacak açıklayayım... Örnek veriyorum Migros firması, siz bu firmadan alışverişi kestiğiniz zaman, bu firma ekonomik olarak ayakta kalamayacak ve ticarei işletmesini sona edirecek.. Ticari işletme sona erdiğinde bu şirket her yıl ödediği milyonlarca vergiyi devlete veremeyecek.. Bunun yanı sıra, burada çalışan onbinlerce insan işsiz kalacak.. Devlet hem vergi kaybına uğrayacak ve işsiz kalan onbinlerce insan için her ay işsizlik maaşı ödeyecek.. Bu da dönüp dolaşıp tekrar bizim cebimizden çıkacak.. O sebeple siz firmaları değil kendinizi boykot etmiş oluyorsunuz.. Eğer İktidara ders vermek istiyorsanız; Bunu sandıkta yapmalısınız.. Ve ülkenin en çok ihtiyacı olan şey ise; Düzgün, sözüne güvenilir, farklı proje ve planlar sunarak halkın güvenini kazan bir muhalefetdir.. Eğer böyle bir muhalefet olursa o zaman iktidar da dilediğince at koşturamaz..
Böyle bir şey yok, sermayenin de yerlisi yabancısı olmaz. İnsanlar Akp yandaşı tipleri boykot ettiği zaman gidip başkasından alışveriş yapar
Ayrıca, karından bana pay vermeyen firma, sonra gelip "Aaa ama ben senin ülkenin milli değeriyim" falan diyemez.
Fatih Altaylı da bu konuda mal mal konuşuyordu geçen
Aptal mısınız arkadaşlar? Devlet vergi kaybına uğramak istemiyorsa insanların tepkisini ciddiye alacak
Biz kimseyi geçindirmek zorunda değiliz, gerekirse ülkeyi de batırırız yani bize ne?
Sandık da sandık Kılıçdaroğlu'nun taktiği, öyle bir şey yok. Mevcut hükümet iktidardayken bile ülkedeki medya gruplarına boykot çağrısı yapan bir oluşum, o yüzden yarım aklınızla manipülasyon kovalamayın Akpliler
Onu da her zamanki gibi işlerine gelmeyenler suç kategorisine soktular ama, kafeteryaları basan cübbeliler parası ödenmiş şahsa ait kahve vs yerlere döktü, bildiğin hakka ve haneye tecavüz etti de haklarında işlem oldu mu, suç sayıldı mı? Hayır. Siyaset herşeyi ele geçirmiş, bu gerçeği kabul etmeyen olsa da böyle, o yüzden hak hukuk adalet kanun falan martaval okumasın kimse
Sağcı kesim tam tersine ( cebinde parası olmadığı halde ) alışverişe yoğunlaşacaktır.. şunu anlamıyorum tüketmeyerek ses çıkarılıyorsa yıllardır yapılıyor bu. Evine ekmek götüremeyen insanlar var.. boykot markette manavda kasapta olmaz. Boykot sokakta olur
Boykotlar, toplumsal mesaj vermek isteyen kitleler için güçlü bir araç olabilir. Eğer gerçekten inandığın bir durumu savunuyorsan, bu tarz bir kolektif hareket etkili olabilir. Her bireyin duruma yaklaşımı farklı olsa da, bir grubun haklı taleplerini dile getirmesi ve bunu tüketim alışkanlıklarıyla göstermesi meşru bir yol. Sesini bu şekilde duyurmak senin hakkın. 🌍✊
Cevap
24Cevap
beni ilgilendirmediği için nötrim. ne gerekli ne gereksiz buluyorum isteyenler yapabilir beni alakadar etmiyor hiç
SÖMÜRGE düzenine karşı verebileceğiniz EN ETKİLİ yanıt ; Ulusal Boykottur!..
Hiç bir güç MİLLETTEN üstün değildir, bunu herkes aklına soksun!..
Ya Hep Beraber... Ya Hiç Birimiz!..
İyi oluyor böyle, en azından boykot etmeyenler iki katı alışveriş yapıyor 😅 bir de boykot edenler 8’inde ve 10’unda acısını çıkarırcasına alışveriş yapıyor. Çok boş ve gereksiz geliyor bana.
Tavşan şeyini dağa sürtmüş, dağı şey yaptım demiş..
Saçma sapanlıktan başka bir şey değil.
Geçen de yapıldı, daha fazla satış yapıldı.. Ülkemi yönetmeye en yakın olan bu tipleri görünce kahroluyorum..
Dimi reis maalesef. Daha Ehil insanlar varken ne yazık ki bu tiplerin iftiralarına maruz kalıyorlar
Hüda par gibi
Benim boykotum ülkemde yapılan adaletsizliği görmezden gelip susan yapılanmaların hiç bir kurum/kuruluşuna işletmesinde işim olmaz yiyeceğim şey ülkerse ülker almaz farklı bir markanın alırım olur biter
Dünyada kıyamet kopuyor bizim malum kitle kendi ülkesini boykot etmekle meşgul. Allahım şu kitleye hidayet nasip eyle, hidayetleri mümkün değilse atalarının toprağı ermenistan, yunanistan ve israile bunları yolla.
S/atın alma. Satın alırken aynı zamanda da bir atacağımızı belirlemiş oluyoruz. Atılacaklardan doğaya en çok zarar verenler konusunda boykota bir kerede olsa katılmalıyız.
Filistin'e yapılan saldırılar sebebiyle İsrail'i boykot etmeyenler, şimdi insanları Türk mallarını boykota çağırmış. Böyle davete gözümle gülerim.
Ekonomi çöksün diye değil akpye para kazandırmamak için yapılıyor hala kendi ülgemi niye boygot ediyom diye gezmeyin gülüyoruz biz size
23 yıl kendımı yırttım o zaman gulup gectiler simdi mi ses cıkarıyolar umrumda degi boykot alır gecerim gec uyandılar diye ben niye alısveris yapmıyorum
Destekliyorum. Normalde işe giderken poğaça börek çorba vs alırım kahvaltı için ama onu bile almadım. Akşamdan kalan makarnayı aldım
Hehe makarna iyidir
Aynen poğaça da hamur makarna da hamur 😂😂
Makarnacı oldunuz sizde bu arada 😄
Köfte bitti rakı yanında iyi gidiyor çünkü 😂😂
Akp'nin işine yarıyor yine. "Ekonomi boykotçular yüzünden daha da kötü oldu." diyecekler.
Siyasiler oy toplayacak diye ne fazladan alışveriş yaparım ne de boykot yaparım.
Türkiye kupası maçı (FB-GS) olduğu günde Atv protesto edilmiş sözde. 3 evden ikisi canlı izlemiş retying rekor kırılmış. işlerine geldiği gibi tarih ve saatlerde sürekli haydi boykot diye çıkıyor ama kim uyguluyor bilemicem:/
Hayatımda daha saçma bı durum duymadım yerli milli ürünleri boykot etmekte ne s! kimdir ya
Yarın boykot yapmayın kardeşim bak baştan söylüyorum yarın alacaklarım var 😂
Destekliyorum. Susma sustukça sıra sana gelecek
2 nisanda boykot vardıda neoldu satışlar artmış rekor kırılmış ya
Boykotta mantık yok boykot etmiyorum edenlere de Allah akıl fikir versin 🙄✌️
Aslında boykot insanların kendilerini ifade etmelri bu için güzel bir şey fakat boykot edenlerle aynı fikirde olup boykot etmeyen çok kişi var ve sağcı taraf iki katı alışverişe yüklenecektir bence.
İnsan kendine zarar verecek şeylerden kaçınmalı. Hele birilerinin ekmeğine yağ sürmek, kullanılmaktır. Kendinizi kullandırmayın çünkü kimse sizi zerre kadar umursamıyor.
az önce marketten çıktım , neyse yarım gün boykot uygulayayım ben de
Tabiiiki. Annem beni asla umursamadığı için bugün gene heybeyi doldurmuş gelmiş ama olsun canım sagolsun
Destekliyorum sonuna kadar
Destekliyorum 2 Nisan 'daki gibi
Öbür gün boykot yapacağı için bir gün önceden hunharca alışveriş yapan akıllılar
AKP'li tayfa çıkmıştır alışverişe
Gerekli bence destekliyorum
Devletimin yanındayım
Destekliyorum desteklenmeli
Anammnn sabah çorba içtim bozmuş olurmuyum
Malum zihniyeti her türlü boykot ediyorum.
Hayır desteklemiyorum
Destekliyorum..
Hiç haber vermezsediniz
Yorumsuzum
Bana ne yav
desteklemiyorum
Destekliyorum
Boykot ✌️
Ne boykotu bu
Bugün ne boykotu var anlamadım
Gereksiz buluyorum
Destek