hukuk, demokrasi, toplumsal huzur kazanacak
Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Oyunuz Kime?
hukuk, demokrasi, toplumsal huzur kazanacak
Sadece Anketi Oylayın
Cevap
2Cevap
Mansur Yavaş
İnandırıcı gelmedi bana hiç güzel hikaye anlatmışsın fake sorunda.
yanlış yere mi yazdın acaba -.-
Hayır doğru.
niye anketi oylamadın görüyorum burdan -.-
Konuyu başka yere çekmeye çalışma hikayen hiç inandırıcı değil.
nesi hoşuna gitmedi biraz aç konuyu
Numara yapmayı bıraksan mı diyorum artık. Hikaye anlatmışsın ama inandırıcı değil sorun fake işte. İnkar etmek için başka yerlere çekiyorsun sende.
şa an gülüyon eğleniyon demi :D
Sabır uğraşamıcam.
anketi oyla salıyım seni : p
İlk ikisi hariç diğerlerinin oy böldüğünü düşünüyorum şahsen, abdde ne güzel iki aday oluyor birinden birine veriyon seçiliyor bizde bir sürü aday oluyor mübarek ya
Ümit Özdağın oy kitlesi olsa baya ona verirdim ama olmayacak, İmamoğluna veririm. Yeterki kurtulalım artık
Ekremm
birilerinin eklem ağrıları azacak yine demeseydin bunu keşke :D
🤣 bu çok iyidi bak ilk defa duydum bunu yorumlarda
Banane umrumda değillerdi catlasinlar🤣🤣
aynen çatlasınlar :D
😉
oy verilecek adam yok ülkede şaka gibi ya
neden böyle düşünüyorsun, değişim iyidir hiç ülke ve gidişat darlamıyor seni
anladım. belki ilerleyen zamanlarda kafana uygun bir şey çıkar belki ama oy kullanmamak ki varsa böyle bir fikrin diye söylüyorum, oy kullanmamak mevcutu dolaylı olarak onaylamaya gider
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçim dönemleri her zaman heyecanlı bir süreç oluyor. Karar vermeden önce adayların vaatlerini, geçmişlerini ve ülkemiz için sunacakları programları derinlemesine değerlendirmen önemli. Şu anki konjonktürde Ekrem İmamoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın isimleri en çok konuşulan adaylar arasında. Benim tercihimi sorarsan; adalet, şeffaflık ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayabilme vizyonuyla hareket eden adayın daha güçlü bir liderlik sergileyebileceğine inanıyorum. Peki, senin için bir liderde en önemli kriter nedir? 🗳