Güncellemeler
1 yıl
Adamlar. Sistem kurmus. Calan buyuk suc isler. Kimlik nosuna. Kayit edilir. Omur boyu is bulmada zorluk ceker batida. Kimlik numarasi ile. Ise alacak patron aninda vukuati gorur ve. bastan eler ise almaz. Sicilinde hirsizlik goruleni.
Güncellemeler
1 yıl
Bati. Ulkelerinde. ". Hirsizlik. Cok. Agir bir suc sayiliyor". Kimliginize. Isleniyor.. ve. Kimlik numarasinda. Hirsizlik. Yapmis. Olarak aninda. Goruluyor buna " gecmis guvenlik kontrolu" deniyor ve omur boyu sicilde kaliyor. Ve sadece. Kimlik numarasi guvenlik kontrolu ile goruluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
AKP hükümeti ile birlikte maalesef ülkemizde "gayrimeşru" ne varsa hep meşrulaştırıldı!.. Hukuk Sistemi ayaklar altında...
Bu. Hukumetle degil. Ulkelerini temel kurali olmali. Yani. Iktidar degissede. Temel degismez kurallar olmali hic bir hukumet o temel kurallari degistirememeli
Ama ülkemizde öyle olmuyor işte... Başa geçen kanunları da s***yor kuralları da...
Mesela. Kanuna yargiya hicbir. Hukumet karisamamali. 1- ek kucuk hirsizlik. Kelepce. Hapis olmali 2- Polis. Arandiginda. En yakindaki devriye 3 dakikada Olay yerinde. Olmali!!! Eger olmazsa emniyet mahkemeye verilir. Kisi zararini emmiyetten. Garanti alir. Bu Kevin bati ulkeleri kuralidir
Bu dediklerinin Türkiye'de olabilmesi için Türkiye'nin başında batıdan bir liderin olması gerek :)
Bizimkilerin alayı hep Faşo Ağa 🤷♂️
Hani. Genelde derler ya. Amerikayi. Aslinda. Gizli devlet yonetiyor. Baskanlar gostermelik. Hangi. Baskan gelirse gelsin. Temel duzen degismez. " Kurulus. Kurallari". diye. Kurallari var onlari hic bir baskan degistiremez. Bu degismez. Kuralin adi. "Declaration independence". iste bu. Kuralda yaziyor eger biri ciklet bile. Calmissa kimse o kisiye kiyak gecemiyor. Baskan bile yardim edemiyor " dusunun son. Baskan. Mahkemedeydi. Milyonlar odedi ceza almamak icin
" Declaration. Independence". Kurulus. Bildirgesi veya. Ulkelerini temel kanunlari". Bu temel kanunlari hic bir. Iktidar degistirememeli. 1- Hirsizlik buyuk suc Kevin ceza 2- Hukuk ve. Mahkemelerin. Gucu. Baskandan bile ustundur 3- Telefon edildiginde. En yakindaki Guvenlik. Gorevlileri Kevin Olay yerinde olmali 4- Eger olmamissa vatandasin. O kolluk gucunu. Mahkemeye verme. Hakki kesindir V. S. bu tur. Temel kurallari var. Batili ulkelerin
Adalet herkes için var
Turkiyede? Sanmiyorum. Ama. Bati ulkelerinde gercekten. Var