Arkadaşım fazla cahil?

2 Nisan boykotunu biliyorsunuzdur. Bu konuyla alakalı arkadaş grubuna bir mesaj attım belki bilmeyeniniz vardır 2 Nisan 'da alışveriş yapmayın diye ( gruptaki arkadaşlarımın hiçbiri x kullanmıyor veyahut haberlerle iş yok yani söylemem gerekirmiş gibi geldi ve arkadaşlarımın hepsi laik insanlar) bu 5 kişilik arkadaş grubunda biri bu konuların umurunda olmadığını Hatta Gratis'i patlattığını inadına daha çok alışveriş yapacağını söyledi neden olduğunu sorduğumda hiçbir partiyi desteklemediğini umurunda olmadığını ve kendi konforu için böyle bir şey yapmayacağını yer yer kaba sözlerle belirtti ( bu arkadaş grubu bir buçuk ikikız yıllık Yani kısa bir arkadaşlık değil), ona bu konunun partilerle alakası olmadığını anlatmaya çalıştığımda ise Sen ne b** yersen ye Biz zaten biliyoruz olayları Kendini akıllı sanma ve bana ne ben biraz daha gidip alışveriş yapacağım şeklinde yanıt verdi ve agresifleşince Ben özür dileyip haddim olmadığını belirtip konuyu kapattım ( 12 sınıfım ve sınıfındaki arkadaşlarım yani konuyu uzatırsam kavga çıkardı Bir de bayağı uzun süredir arkadaşız kimseyle Aram bozulsun istemiyorum fakat beni asıl şaşırtan olay kız laik bir insan gayet açık fikirli bir insan Fakat böyle bir olayda bu kadar agresifleşip bana ne ne b** yerlerse yesinler ben kendi konforumu bozamam onlar için demesi beni şaşırttı ve bir şey de diyemediğim için susmak zorunda kaldım ama çok sinirliyim İçim içimi yiyor Sizce ne yapmalıyım Bir de arkadaş grubundakilere beni kötülemiş ( Elbette siyaset yüzünden arkadaşlarımın bozulmasını Ben de istemiyorum Fakat o kızı bana umursamadan bana ağzına geleni saydı neredeyse konu siyasetten çıktı Bir noktada) ? :(

Arkadaşın cahil
Sen yanlışsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Arkadaşım fazla cahil?