Güncellemeler
1 yıl
Kiyamet kopsada kurtulsak dünya tamamen eşcinsellerin dünyası oldu hepimiz onlara çalışıyoruz gibi dünya onlara hizmet ediyor
Abi kizlar evlenmiyor erkekler kız gibi oldu inanılmaz bir düşüklük moral bozukluğu erkekleri toplumdan dışarı attılar o kadar bezdim erkek olmaktan keşke kız olsaydım ne kadar rahatlar erkek olmak çok berbat biktikkkkk kızlarla uğraşmak istemiyorum hepsi kendi cinsine aşık toplumu tamamen bitirdiler toplumun soyunu kuruttular dunyanin soyu tükendi erkeğin soyu kurudu hiç kimse evlenmiyor herkes sorumluluktan kaçıyor evlenenler bekar kalmak istiyor dünya bozuldu
Muratttqx sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Aslinda erkekler calisacak kadinlar evde ev isleri ve cocukla ilgilenecekler.. boylece erkeklere is imkanlari artacak, ve kendilerini erkek gibi hissedecekler
Ne kadar ezikçe ndmsmwöw
@nissanzlı ben calisan bir anneyim. Senin yasin genc, ilerde cocuklarin olunca anlarsin bu yazdigjmi. davulun sesi uzaktan hos geliyor, ezikce de geliyor olabilir.. ama yasamadan bilemezsin
Pardon ama ben senin yaşam tarzını değil düşünce tarzının ezik olduğunu düşünüyorum sırf sen böyle yaşıyorsun diye tüm kadınların böyle yaşaması gerektiği anlamına gelmiyor. Ayrıca sende bu halinden mutlu gözükmüyorsun. Neden kendimizi eve kapatmanız gerektiğini ve kocaman dünyayı ve sokakları erkeklere bırakmamız gerektiğini anlayamıyorum öyle düşünen insanların pskolojik tedaviye ihtiyacınızın olduğunu düşünüyorum.
@nissanzlı once yasa ve sonra gor.. henuz 18 yasindasin. ben de senin yasindayken senin hibi dusunuyordum. Ama kadinlar erkeklesti. Sanayi devrimiyle beraber kadinlar evlerinden calisma hayatlarina atildilar, daha yeni bebek dogurmus kadinlar dahi sütlerini bezle sıkica baglayarak sütten kestiler ve is hayatina donduler. Bebekler baskalarinin ellerinde orada burada kreslerde vs buyumeye zorlandilar, amacocugun 7 yasian kadar anne sevgisine ihtiyaci vardi. Sonrasi ayyas , anne sevgisinden uzak buyumus sorunlu insnalar... ben de calistim yillarca, cpcuklarim gemcler , seninle yakin yastalar ve benim sevgimle degil, sevgisiz bakicilarin veya okullarda buyuduler. Ben sahsen isterdim, ev hanimi olayim, cocuguma mamasini ben hazirlayayim, sevgimi doyasiya vereyim,
Okuluna ben birakayim, odevlerini ben yaptirayim.. vs vs... ama olmuyor,... suanda kadin ezik durumda.
Cocuk dogur, ise git, eve gel yemek yap, camasir bulasik vs vs hep kadinin omuzunda yani hem ev hanimi hem anne hem de erkeklerle ayni gorevde calisan
Verseydin.
Çalışmasaydın söylenip durma senin yerinde olmak isteyen bir sürü kadın var. Çocuklara sırf anne doğurdu diye anne bakmak zorunda değil baba da bakmak zorunda madem öyle bir babaya gerek yok gençken böyle düşünmeniz bir şeyi değiştirmiyor şimdi de düşünmek zodundasınız kadınlar erkekleşmedi toplumda ezildikleri konumdan bir yerelere gelmeye başladılar erkeklerin ise ödlekleşmesi beni hiç ilgilendirmiyor.
Dikkatli bakarsanız biraz üzgün ama çok dikkatli bakmanız gerekiyor MDMSMAÖ