Espressolab zaten boykottu ve lgbt destekçisi olduğu da ortaya çıktı. Artık iki taraf da gitmez. Ha D&R zaten cidden boykottan en çok etkilenen kurum oldu bence baştan beri ki
Bu zamana kadar gitmedim. Ancak yerli markayı boykot etmek de nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamış değilim.
Gündeme dair konuyla uzaktan yakından alakaları da yok..
Kemalistlerin, Atatürk'çülerin Siyonizm'in maşası olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldular.. Dünyanın hiçbir yerinde kendi markasını boykot eden bir millet daha yok.. Bu kadar komik ve acınası haldeler.. Memlekete zerre faydaları olmadığı gibi külliyen zararlar..
Bütün dünya, insanlık namına, bakın "insanlık namına" diyorum, Starbucks'ı boykot ederken, bunlar insanlığa düşman gibi orayı doldurdular.. İzahtan uzaklar..
Birlik, beraberlik, barış, “cumhuriyet” ne çabuk unuttunuz bu kavramların anlamını. Ben şimdi yüzünüze harcayacağım tükürüğün verimini bardakta mı harcayayım ne edeyim? Bu mudur lan sizin yaşam dediğiniz kültürsüzlüğünüz. Kendinizi toplum içinde rezil etmediğniz yetmemiş gibi Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğünü de ayaklar altına alıp dünya milletleri huzurunda rezil ettiniz. Yazıklar olsun
Batmaz ama uzun vadede müşteri kaybı yaşar, şu an aktroller gidiyor ama onlarda kahve ve kitap okuma kültürü pek bulunmaz. He hükümet değişir ve bu işletmelere soruşturma açılır ise muhtemelen bi operasyon çekilebilir. 10 yılda hiçbir kahveci bu şekilde büyüyemez heleki en kritk tarihi noktarlarda şubeleşmiş kahveci. Birileri yol ve destek veriyor açık.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
E yani bunu anlamamak zor değil. Ayrıca aktroller de bir gün gider ikinci güne para bulamazlar.
Dünyanın hiçbir yerinde, depremzede kendilerini desteklemedi diye depremzedelere yaptıkları yardımı haram eden, destek olmak için yerleştirildikleri otel odasından kovan ve koltuk sevdasına yerli üretimi boykot edecek kadar aşağılaşan bir güruh yoktur. Sizin gibileri görmek sadece midemi bulandırıyor. Bu ülkede hakkınız yok.
Benim ne olduğumu bilmiyorsun. Beni yaftalayarak doğrulardan kaçmayı tercih ediyorsun. Benden korkuyorsun. Ezilmekten korkuyorsun. Bunu kendine bile itiraf edemiyorsun. Muhalefet olmayı popülariteni artırmak için "kullanıyorsun". Aslında bilgisiz ve içi boş birisin. Tıpkı kalan yüzlercesi gibi. Bi taneniz karşıma çıkıp konuşamıyor. Ancak böyle engelleyip kaçmayı tercih ediyorsunuz. Çünkü hayalini kurduğunuz yalana inanacak kadar hastasınız. Utancından bu yazdıklarımı da az sonra sileceksin. Çünkü yobazlığınız sadece yaftalamaktan ibaret.
Yıllarca sizin gibi aktrollere saatlerce laf anlatmaya çalışıp kendimi yordum ve değmeyeceğini anladım. Şu an sizin yaptığınızı yapıyorum ve resmen kuduruyorsun 😂
E. Lab batarsa, sever oturup devleti kurtarırsınız artık. Bu ülkenin 80 yılı böyle geçti. Uçak üretmek isteyeni fabrikasıyla birlikte yaktınız. Otomobil yapmak isteyeninin çalışmalarını başına geçirip, projeyi ipten eden cemal gürsel denen adamı kahraman ilan ettiniz ve adını caddelere sokaklara verdiniz. Buna da medeniyet dediniz. Dünya medyasını takip ediyor musun bilmiyorum. İmamoğlu'nun içeri girmesine en çok sinirlenenler Alman ve Yunan medyası olmuştu. Ben de bunları başka bir platformda "Neden Yunanlılar?" diyerek dile getirmiştim. Dün belli oldu. İBB den çalınan paralar Yunanistan'a kaçırılıyormuş.
"sever " değil... Starbucks yazmıştım.. sistem değiştirmiş. Ya samimiyetle soruyorum. Gerçekten yerli markaları boykot ederken hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Gerçekten hem devlet hem de özel yüzlerce yerli markayı bir parti liderinin açık açık boykot etmesi sizi utandırmıyor mu?
Sayemizde kahve kitap alışkanlığı olcak cahillerin
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok be bir gün alırlar ikinci gün alamazlar. Ayrıca espressolab lgbt destekçisi bu da mesela akplilerin gitmemesi için sebep ama onlar bunu da görmez aslında ne bileyim amann