1 yılProtesto en doğal hakkımız ve bunu bile kullanmamızı istemiyorlar cidden iğrençler ve ayrıca polisin de durduk yere böyle yapacağını düşünmüyorum sonuçta onlar da gelen emre mecbur uymak zorundalar ama gene de böyle bir şey yapmaları kabul edilemez cidden.
01 Yorumla- 1 yıl
Ve ayrıca bu konuda haklısın bence.
En İyi Cevaplar
1 yılBunu bilerek sokaklara döküldüler. Şimdi içeride lağım suyu veriyorlar. Bozuk yemekler, hepsi hastalanıp ölecek. yazık valla git evine sıcak yatagında uyu, ders çalış, doktor ol. Senin ne işin var sokaklarda, polise saldırıyor. Polis ne yapacak ödül mü verecek size. Birde avukatları suçluyorsunuz. Sokağa inerken, avukat mı tuttun? Boş işler bunlar. İmamoğlu çıkmayacak. Uğraşınız boşuna. İstediğinz kadar boykot yapın. değişen olmayacak. İstifa da olmayacak. Bugüne kadar hangisi oldu? Geçin bu boş işleri..
UMUT YOK. Kemal kılıçdaroğlunun seçimleri kaybetmesi her şeyi bugünkü hale getirdi. Suçlayacaksanız CHPyi suçlayın. Demirtaşa PKKlı dediniz, İmamoğlu'da aynı suçtan içeride şimdi. Ya AKP'nin karşısında kimse duramaz. Adam KRAL... Bitti artık, uğraşmayın. CHP kaybetti ve bir devir sona erdi.
00 Yorumla
Kesinlikle haklısın. Gençler bu ülkenin geleceği ve onların sesini kısmak haklarını yok saymak büyük bir hata olur. Eğer bir toplum ilerlemek istiyorsa gençlerine kulak vermeli, onların fikirlerine değer vermeli ve onları desteklemeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBırakın bu algı işlerini. Başka ülkelerde insanlar yolsuzluk olunca sokağa dökülür bizim ülkede birkaç kendini bilmez yolsuzluk yapanı savunmak için sokağa dökülüp başkalarının özgürlüpüne zarar veriyor ve buna demokrasi diyor. Geçin bu işleri. Kitap okuyun kendinizi geliştirin üniversitedeki eğitiminize odaklanın siyaset yapmayın siyasetin kimseye faydası yok
413 Yorumla- 1 yıl
Algı islerininyapm sizsiniz oradan genceler hak hukuk arıyor bir partinin peşinde defiller
Cevap sahibi1 yılHak hukuk polise taş kezzap atmakla polisse sopayla vurmakla mı oluyor cahil
Cevap sahibi1 yılİp adresini ilgililere gönderdim seninle ben değil yetkili merciler ilgilensin
Cevap sahibi1 yılKime çalıştığın belli olur
- 1 yıl
Onlara araya karışan provokatörler gençlerin bir şey attığı yok ve bircok görüntü ikraynadaki savaşlardan çalınma ve çıktı bu
Cevap sahibi1 yılSavunmanı bana değil yetkililere yaparsın
Cevap sahibi1 yılDezanformasyonla mücadeleye bildirdim :) bir emniyet personeli olarak sizin gibi aklını kiraya vermiş milletine vatanına düşman olan, yolsuzluğu meşrulaştırmak için bi tarafını yırtanlara inat mücadele edeceğim
- 1 yıl
Aklımı kiraya vermedim ben gençler artık adalet istiyor
- 1 yıl
Millete vatanına düşman ilan yok bu masalları baskalarina anlat
- 1 yıl
Yolsuzluğu meşrulaştırmak için yöneticilere bakabilirsin elbet birileri vardır oralarda parti martı farketmez haksız yere zengin olanlar nasıl. oldugu belli
- 1 yıl
Milleti suç atmaya çalışmayın ve sokaktaki insanlar hak hukuk istedikleri için sokaktalar başka biriyleri için değil
- 1 yıl
Tabi anlamak istersen
Cevap sahibi1 yılBak güzel kardeşim ben zaten gerekli yerlere müracaatta bulundum hiç dert etme senin ifaden alınacak sen anlaşılan çok şey biliyoraun bu bildiklerini yetkili merciilere anlatırsın ok
Yapay Zeka Cevapladı
Bu fotoğraf çok derin duygular barındırıyor. Gençlerin sesi olmak için yapılan bu tür eylemler, içinde bulunduğumuz toplumsal gerginliğe karşı önemli bir duruş. Böyle çağrılar, hepimizi empati yapmaya davet ediyor. Haklı çıkışların barışçıl yollarla ifade edilmesi çok değerli. Senin gibi düşünen genç sesler bu ülkenin umudu. Güvenliğinizi gözetmeyi unutmayın ve dayanışmayı unutmayın. 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBunlar bu ülkenin geleceği değil bunlar serseri bunlardan hayır gelmez memlekete. Hırsızı savunuyırlar artık muhaliflerin bile çoğu imamoğlunu acık acık ne olduğunu kabul ediyor, özel, yavaş, kılıcdaroğlu, hatta afamın karısı bile seviniyor içeri girdiğine bunlar saf saf dısardalar. Aslında çoğunun derdi demokrası falanda değil. Bi kısım ortalığı karıstırmak isteyen anarşist, bi kısım eğlenmeye gelmiş yazık cidden bunlar geleceğimiz olamaz ama çok şükür geleceğimiz sağlam bunlar gibi cacık değil
22 Yorumla- 1 yıl
Yahu ülke şu an çok mu iyi Allah aşkına ne adalet kaldi ne hak kaldı ne hukuk her yere torpille giriyorsun insanların emeklerini çalıyorlar hakiminden tut savcisina kadar herkes torpille başta tarafsız değil hiç biri böyle insanlar bizi yargılıyor ekonomi desen yerlerde neremiz iyi ya kafanız mi iyi en azından böyle yerlerde işini hakki ile yapan insanlar oluyordur şimdi herkes koltuğunda yaylanmanin derdinde senden benden halktan kime ne herkes işine geldiği giji davranıyor
- 1 yıl
Helal olsun
Gizli Üye(30-35)1 yılBunlar dövizm yazayım twitter sa cıksın bende ilginç bi pankart yapayım intagramda cıksın popüler olayım dır bi pikaçu kostümü giyeyim diyen işi sulandıran ciddiyetten uzak protesto ne bilmeyen neyi savunduğunu bilmeyen popüler kültür köpeği gibi yalandan sokaklarda olan polis yakalayınca da zır zır ağlayan gençlerimizz..
13 Yorumla- 1 yıl
Sen öyle zannet
- 1 yıl
Bu yorumu bile gizliden yapan yüreksiz o gençler senden benden daha yürekli 😃
Cevap sahibi1 yılNe alaka gizli yapmasam kim ne yapabilir :))
İşi gücü olan insanın ne işi var sokakta mk, alayı boş gezenin boş kalfası. Sıkın polis abiler, basın tazyikli suyu kafalarına hergelelerin
48 Yorumla- 1 yıl
Mesela hak hukuk olunca bunlar boş oluyor
- 1 yıl
Aaaa bu cahil halkla aranmiyor
- 1 yıl
Beğenmediği seçim sonuçları olubnca seçim tekrarlıyorlar, mühürsüz pusulaarı kabul ediyorar, YSK'dakiler, yargıdakiler kendi adamarı. Bu tam da "muz cumhuriyeti" dediğin şey işte.
Ayrıca hak sokakta da aranır. Anayasal haktır bu. Demokrasi 5 yılda bir "sandık" kurmak değildir. Hukuktur, güçler ayrılığıdır, toplanma, grev yapma hakkıdır.
- 1 yıl
Abim bunlar anlamazki
- 1 yıl
Ohhhhhh ağzına yüreğine sağlık çok iyi dedin koydun lafı
- 1 yıl
Oluştur
- Gündem konusunda 429 cevap paylaştı.
1 yılBu gençler sadece kendileri için değil, bizim neslin çocukları için de direniyor aynı zamanda. Çocuklarımız büyüyünce "bu abi ve ablaarın sayesinde, özgür, demokratik ve laik bir ülkede yaşıyorsun" diyeceğiz.
10 Yorumla O kadar güzel bir pankart ki okuyunca duygusallaşıyor , aynı zamanda sinir oluyorum. Evet sen ülkenin geleceği olacaksın yeterki mantık ve zeka ekseninden ayrılmasın gençler
00 Yorumla
1 yıl80 milyonun insan dan sadece 50 milyonu ayaklansa ki 1 milyon bile asker yok inken nasıl bir koruma elde edile bilir amaç darbe vs değil ekonomi ekonominin anasiniiii siiiikdiiiler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSokağa çıkan serserilerin bir geleceği olacağını sanıyor musun sen ipsiz sapsız insanlar
47 Yorumla- 1 yıl
Nereden biliyorsun ipsiz sapsız oldugunu
- 1 yıl
Hayırdır hangi kanalı takip ediyon
Cevap sahibi1 yılTv izlemiyorum gelecek vadeden birisi verdiği emeği sokakta harcamaya kıyamaz
- 1 yıl
Mesele hak hukuk olunca bunlar geçersiz oluyor
- 1 yıl
Türkiye'nin köklü üniversitelerini kazanmış çocuklar bunlar. Sen akraba ziyaretlerinde koca aramakla uğraşırken, bu çocuklar senden çok daha başarılı olmalarına rağmen, gözaltına alınmaktan, polis şiddetine maruz kalmaktan çekinmiyorlar. Ev kızı olup da burada gelip öğrencilere laf atıyorlar delirecem.
Cevap sahibi1 yıl@StenkaRazin Tabii canıım sizden olmayan sizi desteklemeyen herkes cahil zaten :)
- 1 yıl
maalesef öyle. Eski enerji bakanı yıllar önce söylemişti "eğitimli kesimden oy alamıyoruz" diye. jdkhfkjshf
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEmpati kurulması gereken bir fotoğraf. Kendi kızı olması önemli değil, birilerinin kızı olduğu gerçeği ortadayken.
00 Yorumla Haklisin reis zaten bir sürü anne babası akpli arkadasim var onlarla beraber yürüyoruz surekli miller chp imamoglu davası zannediyor
00 Yorumla
1 yılHaklısın hatta haklıyız ama baştaki mal herife anlatamıyoruz. Daha doğrusu biz anlatıyoruz da mal olduğu için anlamıyor
00 YorumlaGündem konusunda 317 cevap paylaştı. Gençler de kamu malına zarr veriyor polise kezzap döküyor
00 Yorumla
1 yılbizim suçumuz ne onuda anlayabilmiş değilim anayasal hak değil mi yürümek
00 Yorumla
1 yılHaklısın. Önce bunları yapmaya mecbur bırakıyorlar sonra da cezalandırıyorlar.
00 YorumlaYalnız pankart efsane.. z kuşağı bu işi biliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPolis arkadaş eve gidence tonlarca sopayı kızına atacak
Nedenmi
Senin gibi olmasın diye16 Yorumla- 1 yıl
Merak ediyorum da neden böyle düşünüyorsun? Protestolara katılanlar ne yapmış ki?
Cevap sahibi1 yılİdeallerin için protesto edersin ama prensiplerin olur.
Protesto yaptıgın konunun politize edilmesine izin vermezsin ya da politik birilerinin kendi çıkarları için oluşturdukları protestoya oyuncu olmazsın çünkü ozaman neyin ne oldugunu bilmeden birinin çıkarlarını savunmuş olursun vede onun her yaptıgını onaylamış olursun- 1 yıl
Haklısın eğer böyleyse ama gene de şiddet uygulamaları bana göre yanlış
- 1 yıl
Keşke olmasadi keşke Avrupa gibi olsak
Cevap sahibi1 yıl
@sultan2841
Şiddet tartışılır!
Adamlar Espressolab şubesini kırmış dagıtmiş dökmüş, bu nekadar dogru?
@gamzeguzelll
Bu ülke hiçbir zaman Avrupa gibi olmaz çünkü halkı gelişmiyor. Gelişmek için çabadada bulunmuyor.
Protesto yapmak demokratik hakkımız diye ne halk gelişir vede ülke.
Türkiyede halk herşeyi devletten bekler vede bunu zorunluluk olarak biliyor, Avrupada ise Devlet halkdan bekler.
Ayrıca Türkiyenin tüm sistemi Amerikan vari kurulmuş, Avrupa ile ilgisi yok.
Atatürk ölene kadar olan dönem Avrupai sistem sonra 1950 NATO ve Amerikadaki plansız sistem- 1 yıl
Protestoyla gelkin gelişmesini nasıl bağladın hayret edilir gibi degil
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz eger bu ülkenin gelecegiyseniz bu ülke b*ku yemiş demektir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGe. brin siz betr olun canınız sızım sızım yansın terorstlr
071 Yorumla- 1 yıl
Neden millete terörist diyorsun hangi hakla
Cevap sahibi1 yılVatandaş dediğin polisin yanında olur karşısında polise saklabanlik yapmaz polisi zor duruma düşürmez polise asit atmaz balta atmaz küfür etmez
- 1 yıl
De onları yapan üç beş kişi yüzünden neden herkes suçlu hale getiriyon
- 1 yıl
Ve neden temel hakkı olan eylem hakkını kullanamiyormus
- 1 yıl
Ve neden polis onların karşısında
Cevap sahibi1 yılŞöyle bişi var eylem yapabilir herkes evet ama örnek sen eylemdeyken baktinki polise taş atıyorlar polise küfür ediyorlar eğer vatanını seven biriysen kendine dersinki ulan benim bunların içinde ne işim var çünkü onların içindesin dışardan bakılınca onlarla aynisin
Cevap sahibi1 yılVe gidersin eylemden yani polis neden onların karşısında çünkü her eylemde polislerimiz bulunuyor zaten yürüyüş olsun eylem olsun polis orada görevli oluyor
- 1 yıl
Bunu yapan üç beş sıkıntıli insan neyi anlamıyorsunuz üç be scapulcu yüzüne ne için gidecekler
Cevap sahibi1 yılTamam bende diyorum ki örnek veriyorum normal protesto için giden baktı ki aralarında taşkinlik yapan var o protestodan gitmeli benim burada ne işim var diyip geri çekilmeli çünkü onların arasında kurunun yanında yas da yanar. Ki ben hiçbirinin normal protesto için gittiğini düşünmüyorum hepsinin amaç farklı görüyorum tiktokta küfürler hakaretler var pankartlarda düzgün yazılar yok
- 1 yıl
Ay sen çok zekisin
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler iyi bayramlar
- 1 yıl
Sırf biri taşkınlık yaptı diye herkesin bırakıp gitmesini istiyorsun
Cevap sahibi1 yılTaşkınlık yapanın yanında niye durur ki bir insan? Düşünmüyor mu ulan ortalık karışacak polis bizi alacak onlardan sanacak diye
- 1 yıl
Taşkınlık derdigin 10 15 dakika bitiyor
Cevap sahibi1 yılValla yok goruyoruz videoları taskinligin sonuda olmuyor biri polise taş atsa diğeri de cesaret alıp atıyor küfür etse küfür ediyor
- 1 yıl
Eee orada her şey olabiliyor
- 1 yıl
Ve herkes bir davası var irada
Cevap sahibi1 yılİşte o zaman polis müdahale ettiğinde susucaklar
- 1 yıl
Peki her müdahale edilen suçlumu
Cevap sahibi1 yılAllah aşkına bize durduk yere sokakta müdahale etmiyor kimse demekki bir sorun var onlarda polisin önünden geçiyoruz bize niye müdahale etmiyorlar? O eylemde bulunan taşkınlık yapanlarin arasında masum olanlar olsa bile o ortamda onların olması başlı başına garip zaten e polis arasından secemez suçluyu degilmi? Gruba kalabalığa mudahele eder napsin yani
- 1 yıl
canımsın düşünme hicbirseybyokkendeudahale ediliyor
- 1 yıl
Sende çık sokağa ses cikar
Cevap sahibi1 yılMudahele eden polisimiz iyi yapıyor ellerine kollarına sağlık polisimizin. Niye çıkayım bir hırsızın yüzünden devletimize polisimize niye kafa tutayım sala. q değilim o geribeyinlilerin protestoda yaptığı hareketler zaten geribeyinlilik ne işim var o beyini düşüklerle aynı ortamda
Cevap sahibi1 yılBiz vatan için dışarı çıkarız hırsızi savunmak için değil
- 1 yıl
Hepimiz biliyoruz disarsakiler onun için çıkmadığını hak hukuk aramak için çıktığını
- 1 yıl
Olay oradan çıktı oradan millet 22 yıllık haksızlığa karşı çıkıyor artık goUnjzu acin
- 1 yıl
Hepimiz biliyoruz hırsız olmadıklarını
- 1 yıl
15 temmuzda niye ciktini o zaman
Cevap sahibi1 yılYa kanıtlar var ispatlar var adamla aynı partiden biri şikayet etmiş ne hırsız değili adam Türkiye'yi uyutmus ayakta hala onu savunuyonuz ya
- 1 yıl
Hirsizsa o zaman diğerlerinde hırsız
- 1 yıl
Kanıt diyorsun hani kanıt hani suçlama
- 1 yıl
Ümit Özdaği aldılar ama hiçbir iddianame hazirlanmadi
Cevap sahibi1 yıl22 yılda ne haksızlığı gördünüz ülkede ne haksızlık var? Ayrıca 15 temmuzla bunu karıştırmayın ülkeye darbe yapıldı ve ülkenin Cumhurbaşkanı vatandaşlara çağrıda bulundu iyi ki bulundu. Eğer halk sokağa cikmasaydi darbeciler neler neler yapardi 15 temmuzla bu olay bambaşka. Ayrıca şu an sokağa çağıran o adam ülkenin milli yerli ürünlerini boykot ettiriyor millete bu ne kadar doğru? Ülkede ekonomi kötü diyorlar ülkede o ürünler boykot edildiğinde neler olur peki? Hadi geç bunuda İngiltere'ye niye şikayet ediyorsun ülkeyi kotuluyorsun? Kesinlikle türk değiller vatanını sevmiyorlar Atatürk kalksa bunları kendi partisinin bu halde olduğunu görse yüzlerine tükürür
- 1 yıl
Adalet konusunda çok haksizlik gördük helede son zamanlarda
- 1 yıl
Ne darbesi darbe filan yoktu ortalıkta
Cevap sahibi1 yılDevletin vardır bir bildiği ümit Özdağ cumhurbaşkanına hakaret ederse tabi tutuklanır hayırdır yani
- 1 yıl
Niye o bulunurken kahraman
- 1 yıl
Oluyorsa neden Ekrem bey çağırınca suçlu oluyirm
Cevap sahibi1 yılYok kardesim adalet gayet iyi o Protesto edenler adaleti hakkı hukuku bahane ediyor alakası yok onların sözleriyle gelme bana
- 1 yıl
Ne darbesi o darbe olduğunu daniyorsun
- 1 yıl
Baykot yanlış akp stracbuks yaptigirkende yanlıştı ona niye ses çıkarmadiniz
- 1 yıl
Çünkü hepside dışardan emir alıyorlar aklına gelmeyecek insanlar bile
- 1 yıl
Peki niye böyle bir sürece soktu o şahıs bir gece dolar yukarı firlatti
Cevap sahibi1 yılNasıl yoktu ya o kadar insan şehit oldu jetler nasıl uçuyordu darbeciler yolları kapatmıştı git araştır 15 Temmuz videolarını haberlerini izle. Cumhurbaşkanı bulundu çünkü darbecileri anca halk geri püskürturdu o Cumhurbaşkanı. Ama şimdi çağrıyı bulunan kişi parti başkanı ve uljeye zararı dokunan halada dokunacak kişi
Cevap sahibi1 yılStarbucks İsrail Amerika'nın çünkü bizim yerli milli değil. Tabikide boykot edilebilir dışardan emir alanlar belli İngiltere'ye Türkiye'yi şikayet eden. napacakti darbede halkı sokağa çağırmasaydi peki en iyisini yaptı
Cevap sahibi1 yılBen anlattım gerisi sana kalmış o protestocularin provakasyoncularin oyununa gelmeyin. O protestoda tutuklanan çocukların anası babası bu çağrıyı yapan kişiye lanet okyor kendisi nerde diyor. Noldu ortalığı karıştırdı geri çekildi. Sana tavsiyem tek tarafı dinleme ikisinide araştır iyice bir düşün haberleri izle 22 yıl önce ülke nasıldı şimdi nasıl neler oldu bak iki tarafı da dinle
- 1 yıl
Kızım darbe dediğin böyle yapılmaz darbe bittiğinde haberin olur sensin olurken degil
- 1 yıl
Niye o ülkeye vergi ödeniyor mu. Birilerini para kazandırmıyor mu ha. Peki o türk şirketleri yüzde kaçı Türklerin elinde
- 1 yıl
Kimsenin lanet okuduğu yok hatta arkasında duruyor
- 1 yıl
Hem daha mahkeme suclumoldufugu söylemedi sen neye göre suçlu diyorsun
- 1 yıl
Şuraya yazıyorum gün gelecek burada cumhur baskani oacak
- 1 yıl
O suclardanda aklanacak
- 1 yıl
Sende söylediğinde kalacan
- 1 yıl
O zaman diğer belediyelere dava açalım
- 1 yıl
Onlarında yolsuzluklarını ortaya çıkaralım
- 1 yıl
Yapalım mi
Cevap sahibi1 yılBilemem artık açın diğer belediyelere de açılsın varsa hatası suçu olan alınsın haberler gösteriyordu adalet sarayınin önünde ki ana babayı izleyin.
Cevap sahibi1 yılSuçu olan cezasını çekmeli başka dicegim bişi yok
- 1 yıl
Allah'tan demokrasi var ülkede
- 1 yıl
Olmasa neler olurdu aklım almiyor
- 1 yıl
Cumhurbaşkanımida seviyorum ben ülkeyi çok guzelmyinetiyor
- 1 yıl
Yonetiyor
- 1 yıl
Suçu olan cezasını çekmeli başka dicegim bişi yok komik bu
Cevap sahibi1 yılDemokrasi varda halka ne yapsan yaranilmaz
- 1 yıl
Şule aydin izlermisin
Cevap sahibi1 yılİzlerim müsait oldugumda tamam
- 1 yıl
İzle İzel müsait olma aç çalışırken dinle ama dikkatli
Cevap sahibi1 yılİzlicem ya
- 1 yıl
İzle hadi
Cevap sahibi1 yılKız dur acelen ne izleyince yazacam merak etme aklımda
- 1 yıl
Öğrenmeni istiyorum mesaj atsans
Yav arkadaş şu polisleri bir rahat bırakın artik
16 Yorumla- 1 yıl
Polisler rahat onlara bir şey yapan yok ki sadece slogan atiliyor
- 1 yıl
Polisleri rahat bırakın? Polisler gençleri rahat bıraksın daha yeni bir kadına taciz ettiler siz körmüsünüz
- 1 yıl
@777user777 kör değiliz adamlar sizin yüzünüzden ne gecesi ne gündüzü kaldı
- 1 yıl
Bizim yüzümüzden mi biz bunu yapmadık bunu yapan kim olduğu belli bu süreci o baslatti
- 1 yıl
Banane kardeşim polis olmasaymış o zaman benim vergimle maaş almıyor mu çok zeki olsa zaten polis olmazdı
- 1 yıl
@777user777 senin bölümün nedir mesela, vergiyi herkes veriyor o adamlarda veriyor.
1 yılPolisin kızı sokaklarda vandallık yapmaz ki saçma bir slogan olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSokağa çıkmakta hakları var ve haklarını savunuyorlar yapılan sert müdahale bunu düzeltmez aksine kızıştırır ki öyle de oluyor
00 Yorumla- Gündem konusunda 815 cevap paylaştı.
1 yılYaşlısı ne ise genci o
01 Yorumla- 1 yıl
Nereden buldun bunu
Çok haklısın beybi ❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBayram günü hapiste olacaklar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEnde sandığı kızıysa daha cok sıkar 😂
00 Yorumla
1 yılkızına sıkmayan dizine sıkar sıkınnn :D
00 Yorumla
1 yılEvet haklısın
00 Yorumla
1 yılGurur duyuyorum ❤️
00 Yorumla
1 yılHaklısın...
00 Yorumla- Gündem konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılAynen
00 Yorumla
1 yılhaklusın tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklısın
00 YorumlaHaksızsın.
11 Yorumla- 1 yıl
Neden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri