Ekrem İmamoğlu
Fatih Erbakan
Recep Tayyip Erdoğan
Ümit Özdağ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ekremin diploması yok aday olmaz ankette olması ayrı saçma oy verenler ayrı saçmalamış. Erdoğanda şu an ki duruma göre erken seçime gitmediği müddetçe aday olamaz.
İkisi arasından seçeceksem Fatih Erbakan daha mantıklı.
Ümit Özdağ ve Fatih Erbakan dışında aday olabilecek göremiyorum normalde. Ben sizin gibi taraflı ve duygusal bakmıyorum. Diploması olmayan biri aday bile olamaz siz ankete koymuşsunuz 😂 bide ot vermişler 😂 Diğeri Erdoğan bu da erken seçime gitmediği müddetçe ve anayasa değişmedikçe normal şartlarda aday filan olamaz 😂 nerede acaba saçma olan kısım işinize gelmeyen şeylerin doğru olması mı saçma 😂 aday bile olamayacak birini mi seçicez duygusal olmayın bu kadar çocukça davranışlar resmen.
Bu pazar CB'lığı seçimi olsa oyumu tabiki seve seve Sayın Ekrem İmamoğlu'na veririm.
- İmamoğlu genç ve dinamik
- İmamoğlu %100 Lider ruhlu
- İmamoğlu ayrımcılık yapmaz
- İmamoğlu hoşgorülü bir insan
- Kent Lokantası gibi hizmetleri asla unutulmaz...
-Alternatif Durumlar-
Not. Eğer Sayın Ekrem İmamoğlu aday olamazsa, o zaman Sayın Fatih Erbakan'a oyumu veririm.
- Erbakan adil
- Erbakan'ın Allah korkusu var
- Erbakan inancında samimi
- Erbakan, Abd ve İsrail'e sözde karşı değil gerçekten karşı
Gelelim diğer adaylara.
— Sayın Erdoğan artık iktidarı bırakmalıdır. Çünkü ülke şu anda iyi yönetilmiyor. Sayın Erdoğan şüphesiz bu ülke için güzel işler yapmıştır, Allah razı olsun, ama artık güzelce emekli olsun diyorum...
— Ümit Özdağ ise ırkçı bir adam ben ırkçılardan nefret ederim. Asla ona oyumu vermem. Mhp kökenli siyasetçilere günahımı bile vermem hiç sevmem ırkçılığı.
Teşekkürler
Diğerlerin işi bitti zaten doğru zaman doğru adam her zaman Recep Tayyip Erdoğan veliaht Hakan Fidan !
Tayyip'in karşısına kim çıkarsa ona veririm tuvalet terliği koysunlar tuvalet terliğine basarim
Cevap
17Cevap
Ekrem İmamoğlu
Erdoğan diyenler AKtroll hesaplardır oyüzden bu anketi ciddiye almayın.
Sayın cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a.
Valla bu ülkede bir gelecek giremiyorum artık peygamber gelse boş bence
o değil de , bu hikaye de yanan ümit özdağ oldu , o girince böyle tepkiler olmadı , adama yazık oldu.
Gönlüm ince ya da Mansur yavaştan yanaydı ama imkansız artık. Oy bölünmesin mantığı ile İmamoğlu.
Artık o iş gitti büyük ihtimalle Mansur Yavaş aday olucak. adaylik ona kalacak mecburen
Ulan hala Ekrem diyen var yuh ya ne biçim insanlarsiniz vallahi
Ekremimden baska kurtulus yok oda olmassa ümit özdağ
Secenekler sadece bunlarsa fatih erbakan a veririm. Ama pırasa eklersen seceneklere ona veririm
Recep Tayyip Erdoğan tabiki
Hangi hırsıza oy versem kararsızım
Evet ekrem kalbimizi caldi :D
Ekrem imaro 🫶🏻
Biktik la bi gidinaaa
Gönlüm Ümit Özdağ diyor ama neysee
İmamoğlu’na veririm değişim şart
Sen burada değilsin zaten agam boş ver 😄
Eski bir iktidar destekçisi olarak hiç birine oy vermem artık oy kullanmamaya karar verdim
Ekrem İmamoğlu
Recebe oy veren homosapien var hala
Valla kimseye oy veresim yok.
Tarafımız belli Zafer elbet bizimdir
Ekrem İmaro tabi ki😎
Ne yazıkki Erdoğan..
Siyaset sevmem nötrüm şu an ama aklımda biri var
Kendime ahdhd
Ekrem imamoğlu.
Reise
Sn. İmamoğlu.
Ekrem İmamoğlu oy veririm