Bu avrupa başkanları bizim bilmediğimiz ne biliyo böyle şeyler yapıyorlar sürekli

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu avrupa başkanları bizim bilmediğimiz ne biliyo böyle şeyler yapıyorlar sürekli

Cevap
7Cevap
hayır tabii ki de kimse ciddi bir savaşı kaldıramaz şu an. kültür buna uygun değil. eskiden kadınlar doğuruyordu artık doğurmuyor en basitinden
Nasıl doğurmuyor kanka dünya nüfusu 8 milyar
çin nüfusu 2100 de 1.2 milyardan 500 milyona düşecek. güney Kore böyle giderse yok olacak. Avrupa Amerika uzak doğu Rusya artık nüfus artmıyor azalıyor. Hindistan Nijerya gibi ülkelerde doğuruyorlar tabi
Avrupa'yı tehdit eden bir Rusya var onlarda dokunsan yıkılacak durumda
Desene yine Almanlar ve Ruslar bunları sandviç yapıp yiyecek.
bunlar kucuk ulke oldugu icin korku sardi bunlara cunku biri birine saldirinca kimse karismiuor artik herkrs kendi basina. sadece para silah yardimi yapiyorlar.
Savaslar kacinilmazdir. 3 yil olur 13 yil olur bilemem ama mutlaka avrupayi da kapsayan buyuk bir savas cikacak
Her ülkenin başkanı kadın olsaydı hiç savaş çığırtkanlığı yapılmazdı bence, savaşmayın sevişin gibi iğrenç bi sözle bitirmek istiyorum
Italyada bir tanidigim okuyor uni. de.. hizla butun kaynaklari orduya yatirmaya balamislar, Silah yatirimi
Avrupayı geçin de hele bizim durum da ona kayabilir asıl
Polonya NATO ülkesi bir NATO ülkesinde savaş çıkarsa türkiyede dahil olur hatta dünya savaşı çıkar nasıl bizene
Nato olayı şu ara sıkıntı dur hele ülke karışık diyorum zaten. Ayrıca bu tarz şeyler hep olur. Bu sayfalar etkileşim kasmak istiyor daima ne bekliyorsun.
Girebilr
Sosyal medya maymunu ergenler
BİZENE avrupadan
Polonya NATO ülkesi bir NATO ülkesinde savaş çıkarsa türkiyede dahil olur hatta dünya savaşı çıkar nasıl bizene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Polonya'nın açıkladığı bu tür hazırlıklar, genelde güvenlik önlemleri ya da tehdit algılarına karşı caydırıcılık sağlama amacı taşır. Avrupa'nın doğu sınırında, özellikle Ukrayna-Rusya savaşı sonrası artan gerginliklerin etkilerini hissediyorlar. Ancak bu, direkt bir savaşa girecekleri anlamına gelmez. Genelde ülkeler bu tarz adımlar atarak kendi savunma kapasitelerini artırmayı amaçlarlar.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Sence bu hazırlıklar gerçekten bir çatışma endişesinden mi kaynaklanıyor? 💭