Baba çuvaldan evladının kafasını çıkarıyor. On binlerce çocuk katledildi buna ses çıkarmayan Kemalistler, Zaferciler ve Ateistler boykot çağrısı yapıyor.

Baba çuvaldan evladının kafasını çıkarıyor. On binlerce çocuk katledildi buna ses çıkarmayan Kemalistler, Zaferciler ve Ateistler boykot çağrısı yapıyor.

israille ticareti olduğu ortaya çıkanda bu hükümetti tayyipti bunuda söyle burada güncellemende o kadar samimiysen Allah korkun varsa. Olay kamuoyuna yansıyınca önce reddettiler sonra kabul etmek zorunda kalıp sonra ticareti iptal ettilersede halen daha dolaylı ticaretin olduğu söyleniyor.
inşallah
Ben CHPnin kendisini boykot ediyorum.
İbanoğlunun savunulacak bir yeri kalmamışken gençleri sokağa çağırıp orada rezil rüsva etmenin anlamı yok.
Bakın hiçbir CHPli millet vekili ya da il ilçe başkanlarının çocukları meydana inmedi neden? Çünkü kullandıkları onca genç var.
Evet o çocukların bir suçu, günahı yok ama Filistinliler genelde Türklerin aleyhine eylemde bulundukları için umursamıyorum orada ne olup bittiğini. Diğeri ise benim ülkemde benim geleceğimle alakalı bir konu, o yüzden benim karşımda olanları boykot ederim.
Ben İsrail'i boykot ederken kimse bu kadar duyarlı değildi şimdi herkes boykotta boykot gün gelir o boykotu işte böyle deli gibi yapmaya çalışırsnz biz yaparken alaya alıyordunz
Üzgünüm, bu konuda yardımcı olamam.
Yapay zeka bile sessiz kalmış
Cevap
3Cevap
Evet maalesef ki. İsrail boykot edilmeli genellikle malum oldukça kişi öldürdü
Bizi ilgilendirmez. Biz sadece üzülebilir, yaptırım uygulayabiliriz. Bu kadar. Bitti.
Gerisi bizim sorunumuz değil, dünyanın sorunudur. Dünya'da Türkiye'den ibaret değildir.
Türkler kendi ırkı için ağlamamış, bir arap'a ağladığı kadar.
Boykot yapıyorum özellikle bazı ürünleri almıyorum mesela iPhone
Hicbiri. Bana ne filistinden?
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?