Sorum açık ve net ne düşünüyorsunuz?
Evet, bunu istiyorlar
Hayır, bunu istemiyorlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tayip CHP'yi elleriyle iktidara taşıyor...
Bazen bunu kasten veya planlı olarak yaptığını da düşünüyorum. Çünkü her açıdan her türlü ihtimalleri düşünmemiz lazım. Gerekirse bazen saçmalayarak...
AKP'nin kurucu üyelerinden bugün hiç biri AKP gemisinde artık yok, hepsi ya partiden ihraç edildi veya istifa etti... Gemide bir tek kalan Tayip... Ve bu kez yalnız...
Baktı ki artık partisindeki "uysal koyunlar" sonucu uzun süredir "Görüş Ayrılıkları" yok, eleştiri yok, tartışma yok ama oy kaybı ise çok... Asalaklardan oluşan gemisini kendi elleriyle batırıp CHP'nin tasına da su döküyor bence... Çünkü DEVLET böyle asalaklara emanet edilmez... AKP'de 1 tane görüş ayrılığı olan, mantıklı konuşan ADAM kalmadı...
Bakmayın İmamoğlu'nun bugün tutuklandığına... Erdoğan sayesinde CHP resmen 1 taşla 3 kuş vurdu... Tayip, İmamoğlu'na resmen kendi kaderini yaşatıp, onu daha çok parlattı... İBB 'ye kayyum bile atamadı baksanıza...
Ekonomik Kriz - Tarikat ve Cemaatler - 5'li Çete - Derin Devlet arasında kendisi sıkışıp kalmış olabilir. Partisindeki asalaklara da bakıp geleceğe dair hiç bir umut göremeyince CHP'ye pas atmıştır.
Birkaç ay evvel CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel'i i ziyaret ettiği günü unutmayalım lütfen‼ Kim bilir kapıların arkasında neler konuşuldu, neler planlandı? Belki de siyaset bizim sandığımız kadar masum bir şey değildir... Devletin başına Sağ da gelse Sol da gelse sahipleri ve oyun kurucuları aynıdır...
Dün Arap Müslüman kılığında 1 İngiliz Ajan (Lawrence) ile Osmanlı'yı parçalayanlar bugün bu devlete neler yapmaz ki?
Tamam da kendi etti. Onun görüşünün dışında olan herkesle yollarını ayırdı ki en basitinden davutoğlu yerine Binali geldi mesela zamanında gibi gibi... Yani bilmiyorum ama şu var ki başa geçmek istiyorsan bu ülkede hapse girmen gerekiyor ki İmamoğlu da tam olarak şu an oy topluyor bu sayede resmen
Komik olan da bu ya zaten... Korkarım artık siyasi lider olmak isteyen herkes hapse girmek isteyecek ve siyasetin yolu cezaevlerinden geçecek🤦♂️
İmamoğlu'nu Erdoğan'ın bir kopyası olarak görüyorum... Her ikisi de Karadenizli... İmamoğlu'nun miting kayıtlarını inceleyin, bir çok sözleri ve hareketleri bile Erdoğan'ın kopyası... Erdoğan'da başbakan olmadan önce hapse girdi, bugün İmamoğlu da giriyor. Resmen ikisi de aynı elin PROJESİ...
youtube.com/shorts/OCKoxgHqmYg?si=cFgvOwhb7F2oncqg
Bu tür endişeler genellikle toplumun gerildiği, polarizasyonun arttığı dönemlerde daha fazla dile getirilen konular haline geliyor. Ancak, iç savaş gibi büyük olaylar ciddi ve uzun bir süreç gerektirir. İçinde bulunduğumuz zamanlarda, özellikle sosyal medyada duygu yüklü yorumlar ve komplo teorileri hızla yayılabiliyor. Duygularımızın bizi kontrol etmesine izin vermek yerine, olaylara sakin ve analitik bir şekilde yaklaşmalıyız. Sence, bu tür düşünceler toplumun ilişkilerini nasıl etkiler? Anketine gelince, "Hayır, bunu istemiyorlar" şıkkını seçiyorum çünkü toplumumuz barış ve uzlaşı için güçlü bir geçmişe ve isteğe sahip. 🌍✌️
Cevap
3Cevap
Ülkeyi yöneten milletini sevmiyor olay sadece bu. Zavallı oy atanlar da sevilfigini sanıyor. Azcik sevse emekliye 14.000 TL mi verirdi
Sonuna kadar katılıyorum ama anlamazlar maalesef
Matematiksel şaşmaz
2002. Asgari ücret 236. Emekli 257. Artı 21 TL fazla i zamanin parası ile 21 TL ile kim bilir ne kdr değerli para
Yıl 2025 22.000 e. 14.000. 8 bin eksi de. Sonra karşıma gelip bana akp yi biri savunursa ben küfür etmicem de Kom etcek
Ya dinle kandırıyor işte hepsini ama bu kadar mı kör olunur ben anlayamıyorum.
Onlarin inandığı dine emi neyse salla
Hayır alakası bile yok olayların çıkış amacı kesinlikle bu değil.
Olayların çıkış amacı bu olmayabilir ama ya o yöne kaydırılmak isteniyorsa
O yöne kaydırmak isteyenler olabilir ama bu nafile bir istek olur. İşe yaramaz.
Bence durum kimse kabul etmek istemese de yavaş yavaş ona kayıyor
Hiç bişey olmaz
Bop projesi adım adım ilerliyor.
Evet
Umarm çıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?