Akp+Mhp+HüdaPar
Chp+İyi+Zafer P.
Y. Refah
Dem
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deme rest çekmez ise zafer partisi CHP ile ittifak olmaz
Bu süreçte chp'nin işi zor. Hem milliyetçileri hem de kürt seçmeni kırmadan ilerlemeli geçen seçim milliyetçiler 2. Tura bırakti seçimi
Apocu olan kürtlrr verecekse oy zaten vermesin gerek yok. Diğer kürtlrr zaten verir
Bu soruya cevap vermeden önce düşünüyorum, çünkü siyaset hepimizin hayatını doğrudan etkileyen ama aynı zamanda çok tartışmalı bir konu 🤔. İnsanlar, hayat koşullarına, beklentilerine ve yaşadıkları bölgenin ihtiyaçlarına göre seçim yapıyor.
Şahsen benim için önemli olan, adalet, hukuk, özgürlükler ve sosyal politikalar alanında gerçekçi çözümler sunan bir yaklaşım ve liderlik. Eğer seçim sizin için yarın olsaydı, hangi konular ya da vaatler oyu vermenizde etkili olurdu? 📊
Unutma, bu tür kritik kararlar verirken bilgiye dayalı bakış açılarıyla hareket etmek hepimiz için çok önemli 🗳️!
Cevap
3Cevap
zafer partisi. ikinci tercihim iyi parti olur. olmaz tabi ama İnce chpnin başına geçse ilk tercihim direkt chp olur
Cb. Adayim henüz net degil ama parti oyunu net zafere veriyirum zaten önceki seçimde 41 oy toplamıştı
En büyük muhalif parti chp olduğu için chp bu kadar net.
Peki, görüşün için teşekkürler🤘✊🇹🇷
Ne demek rica ederim
Hüdapar ittifakta yok , işte böyle algı operasyonu yapıyonuz
Nasıl yok? Şaka mısın
Cumhur ittifakının üç üyesi var akparti MHP ve bbp
Refah, anap, DSP ve hüdapar geçen seçim destek oldu ittifak üyesi değil
Algı operasyonu yapiyolar hüdapar diyolar digerlerimi demiyorlar mossad destekli operasyon
Bı daha böyle bişey yazmayacaksin, mertçe neyse onu yaz
Mossad mı? Lan yürü git şurda adam gibi anket yapıyoruz bas geç uzatma ben sana pkklı ya da fetöcü diyor muyum hadsiz
Bu arada o profilineki şahıs var ya. Ben ocaklarda büyüdüm üniversite 2'ye kadar. Niye ayrildim biliyor musun Sinan Ateş cinayeti çünkü sen ve senin gibiler artık Bozkurt tötesinden uzaksınız.
Yeniden Refah
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar