📍Boykotu destekliyor musunuz?
#BoykotListesi ‘ni de sizin için bırakıyorum. Merak edip destekleyen varsa buyursun, bilgilensin 🙃

📍Boykotu destekliyor musunuz?
#BoykotListesi ‘ni de sizin için bırakıyorum. Merak edip destekleyen varsa buyursun, bilgilensin 🙃

Bu kadar fiyasko bir chp yönetimi olamaz. Milliyetçi milli duyguları olan kesimin tepkisi oluşacak aksine daha çok bu markaları tercih edecek. Chp bunca zamandır İsraile yardım eden markalara boykot çağırısı yapmayıp, yerli markalara boykot çağrısı yapması zaten oy kaybı olacaktır.
Keşke yerli markalarımıza boykot yapmak isteyenler İthal ürünlere veya soykırımcılara boykot yapsa.
Bide boykotun amacı saçma. Ekremin suç dosyası bizzat chpliler tarafından belgeli delilli olarak devlete sunulmuş dosya ortada itiraflar ortada. Ekremin peşinden koşanlar niye koşuyor anlamış değilim. O zaman herkes suç işlesin suç işleyelim Atatürk'ün arkasına saklanalım işimize gelen olmazsa da yerli markalara boykot çağrısı mı yapalım? :D
Desteklesen bile bunlarsız olmuyor ki. Anlamak lazım belki evet ama her tarafımızda bunlar var. Almadan da olmuyor mecburiyetten.
Birde şuna bakmak lazım. Kimi boykot ediyorsun neyi boykot ediyorsun. Apo'yu İmralı'da ziyaret etti diyenler ve ortalığı karıştıranlar ile şimdi apo'yu meclise alanlar aynı kişiler. Bunu anlamayacak kadar da cahil olan bir halk var. Boykot etsen ne etmesen ne. Milliyetçi olup milliyetçiliğinden eser kalmayan da bir parti var. O yüzden ne yapsan anlamıyor insanlar. Bu saatten sonra da kimseye bir şey anlatamazsın. Ülke bölündüğü ile kalacak.
Bir parti düşünün ülkenin ekonomisine katkı sağlayan ve binlerce insan çalıştıran şirketleri boykot etmeye başlıyor. Ve takım tutar gibi parti tutan popülislerde destek veriyor.
Haydi sokaklara emri alınca sokağa çıkan, boykot edin deyince boykota başlayan, tıpış tıpış oy vermeye giden bir nesilden bahsediyoruz.
Tuttukları partinin bu ülkenin geleceğini ne vaat ettiklerini sorsak bunlara, cevap verebilecek kadar bilgi sahibi değillerdir.
Bomboş gereksiz işler..
Hepsini boykot etmeni anlarım da kızılayi boykot etmek nedir yarın yaralansan hasta olsan kan ihtiyacın olsa kimden alacaksınız acaba azıcık mantıklı olmak lazım
O zaman yanlış olduğunu hepimiz söyledik ama bir kere yapılan yanlış her zaman yapılmıyor bilmiyorum hastane köşelerinde günlerce kan aradınız mı başınıza geldi mi ama bizim geldi biz onun sıkıntısını biliyoruz yerli malını boykot edene kadar İsrail ürünlerini boykot etmeyi deneseydiniz keske
Boykot, halkın tepkisini göstermek ve toplumsal değişim elde etmek için kullanılan güçlü bir araç olabilir. Ancak bunun etkili olması, ne kadar yaygın bir şekilde uygulandığına ve uzun vadede ne kadar sürdürülebileceğine bağlı. Sonuç almak için bilinçli ve organize bir duruş sergilemek gerekiyor.
Bu listelerdeki firmaların geniş bir ekonomik etkisi var. Boykotun etkinliği, bireylerin bu markalar yerine tercihlerini ne kadar sürdürülebilir alternatiflere yönlendirebildiğiyle doğru orantılı olacaktır. Peki sen boykotun gücüne inanır mısın? 😊
Cevap
27Cevap
bence olabilir evet
D%R den kim alicak zaten, ebesinin nikahı fiyatlar 😂TRT izlemeyi ben ocalani çıkardıktan sonra bıraktım. Bir Ülker var orada tek, onu almam etici olurum, sjsj
CHP beyhude çırpınışları
Sadece israil mallarını firmalarını boykot ediyorum yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı diyenlerdenim 😉
İsrail için boykot ettiğimizde bizle dalga geçiyorlardı. Ne oldu şimdi? Allah hidayet versin.
Bende İsrail boykot listesi sandım bir anda..
Hani Filistin'e zulüm var ya, ondan dedim..
Sonuçta çocuklar öldürülüyor🙄🥺
@fesfs ben size de katılıyorum. Ama savaştaki çocuklara da üzülüyorum. Kalbimde her haksızlığa üzülecek kadar yer var..
@fesfs evet hak veriyorum bu konuda
.
Kararlı olarak yapılırsa evet. Bir de boykot edilenin gücü onemli. Ne sattigin önemli. Örnek vermek gerekirse kahve firmasını protesto ederlerken kanser ilacı satan ilaç firmasını edemiyorlar.
Filistinde onca insan öldü boykot etmediler şimdi mi edecekler 🙄
Senin acıma ve merhamet duygun olmayabilir kendi tercihin bu
Hiç duymadım öyle bir haber yani Arapları desteklemekle alakası yok konunun masum çocuklar onca can ölüyor hiçbir suçları yokken
İzlemeni tavsiye ederim..
x.com/hmshzb/status/1899188304785850717?s=46
Tabikide kendi ülkemi düşünüyorum ama ayrımcılık var mesela şöyle düşün Ukrayna’da savaş varken herkes ayağa kalkıyor ama Filistinde kimse bieşy yapamıyor
Sevmeyebilirsin Arapları benimde sevdiğim söylememez ama o olaydan çıkmış artık
Tabiki önemli ülkemi çok seviyorum 🇹🇷🇹🇷
Boykot konusu açıldı diye söylemek istedim
Neyi araştırayım ki 🤔
Başkasının lafına inanmıyorum zaten
Zaten ilgi alanım değil tarih siyaset sjsjsjjss
Evet destekliyorum. Çok da zorlanmıyorum, bu kan emici yandaşlardan neredeyse hiç alışveriş yapmadım.
Hahaha coca cola almayın içmeyin deyince gülenler şimdi boykot edecek yani hiç güleceğim yoktu
Alttakilerin 5-6 tanesi hariç yukardakilerin de hepsi olmak üzere zaten kullanmıyormuşum. Boykotun gücü başarılı, bunu kimse inkar edemez...
hahah valla ağacın kurdu içinde diye boşuna demiyorum sorsan bunlar ülkenin milletvekili, baksan öteki c. baskani 😅
Trt vergisi veriyoruz. Boykot nasıl edeceez?
:)
hiçbiriyle işim yoktu zaten bir şey değişmemiş benim için
Boykot eğer uygulanırsa gücü görülür. Evet boykot taraftarıyım
Hepsi turk marka nedense israil abd markasi yok
Kendi ülkesini boykot edenler vatan hainidir sahipleri gibi
Boykot sonuna kadar devam ettirilmeli.
Bu şirketler batmalıdır.
Evet destekliyorum. D&r hariç çoğuyla alakam yoktu zaten.
Halkız biz hayirdir derler de karsimiz da adam yok iste
Ben bunlardan zaten alışveriş yapmıyorum😂
Türkler yahudi firmalari boykot ediyordu şimdi yahudiler Türk firmalari mi boykot ediyor.
Artık ülkeler ekonomik olarak savaşıyor. Boykot önemli sonuçlar doğurur.
CHP binasını Doğuş yaptı. Boykot yapacaksa o binayı boşaltsın
Hepsini bol bol kullanacağım teşekkürler
hiçbiriyle işim yoktu zaten
Hemde hiç azımsanmayacak kadar büyük bir güç
Detaylı resme baktım da... Ne kalmış ki?
Halk güçlü olsaydı başta olamazdı
Yandaş şirketlere sonuna kadar BOYKOT 💪🏻
Bence öyle etki tepki
Herşeyi boykot edecekse bu millet taş mı yiyecek?
Ne bu boykotlardan çektiğimiz yasmayalim mi yani
sanmiyorum ama olabilirde belki
Evet kesinlikle
Lan ben yukardaki bi paylaştım yaa😞😔
Sosyal medyada yukardaki bi paylaştım
İktidar ahtapot 🐙 gibi her yere kol uzatmiş
Evet
Evet. Zaten çoğu ile işim yok.
Boykot edeceğim 🫶
israile boykotttttt
Evet öyle.
Evet