Olmaz mı, hem de çok takıyorum kafama. Her gün bir şeylere üzülmeden, içim daralmadan geçmiyor. Ekonomik zorluklar, insanların birbirine olan saygısızlığı, gençlerin geleceksizliği… Hepsi üst üste gelince insan kendini bazen boğuluyormuş gibi hissediyor. Ben bu toprakları, bu milleti seviyorum ama gidişat öyle kötü ki, içimde hem büyük bir kırgınlık hem de hâlâ tükenmemiş bir umut taşıyorum. Dışarıdan belli etmiyorum belki ama kafamın içinde memleketin haliyle ilgili susmayan bir ses var.
Evet memleketimin köyünü bende hayal ederim köy hayatını çok seviyorum çünkü Köye gittiğim de kendimi gerçekten Kral gibi hissediyorum Köylüler gelişimize seviniyorlar İkramları şımartıyor adeta beni Elimi sıcak sudan soğuk suya sokmamak için çabalarlar adeta Bostanda taze Mısır kopartıp közde mısır yapmaktan tut taze meyveler toplamak Tabi ki bize eğlence gelip görünüyor.
Yok, gerçekten haber izlemezsem haberim olmuyor işime geliyor çünkü aşırı takar zindan ederim kendime biliyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ak gençlikle beraberim çok tuhaf cahil tipler içleri kötülük ve simariklik dolu züppe desen degiller namaz kılan tembel egosu şişmiş dünya düz diyen tipler