Sizce protestolar doğru bir şekilde yapılıyor mu?
Eski camilere kamu malına ve polislere bilinçsizce zarar verilmesi hakkında ne dersiniz
Eski camilere kamu malına ve polislere bilinçsizce zarar verilmesi hakkında ne dersiniz
Protesto yasal bir hak, bence valilik giriş çıkışlara kontrol noktası kurucaktı güvenlikli bir şekilde içeri alcaktı taşkın yapanlarıda direk göz altı yapacaktı, magandalar yüzünden provokatörler yüzünden insan haklarını bile savunamıyor
maalesef bir çok şey yanlış yapılıyor
Desteklemiyorum. Doğru da bulmuyorum. Protesto terörist gibi davranmayı haklı çıkarmıyor. Nedim Şener olayı çok güzəl özetliyor.
Kesinlikle katılıyorum protesto veya bir dava belli kurallar ve değerler çerçevesinde yapılmalı bunlar protesto değil isyan çıkarıyor
Adamlar birbirlerini şikayət etti zatən. Hükümete bağlamaları komik. Kəndi partisindekiler şikayətçi oldular.
O ayrı mesele zaten ortada çok oyun dönüyor bakalım
Parti tutmuyorum ama şu siyasi olaylar beni güldürüyor. Hərkes birbirini ifşalıyor ve çocuk gibi kavga ediyorlar. Sonra mecliste yemek yiyorlar gülerek. Olan halka oluyor.
Muhsin Yazıcıoğlu çok güzəl söylüyordu. Rahmetle.
Maalesef ülkemiz böyle yapacak bir şey yok halkı yemsil eden sözde milletvekilleri ile halk arasında hiç bir bağ yok davalar partiler bağımsız her konuda
Protestolar, bir hak arayışı olarak anlam taşır 🌍. Ancak bu hakkın kullanımı sırasında dikkatli olmak gerekiyor. Kamu mallarına, camilere ya da genel anlamda ortak değerlere zarar vermek, mesajın ağırlığını zayıflatabilir 😔. Unutma ki, şiddetten uzak ve bilinçli bir şekilde yapılan eylemler, haklı bir davanın daha güçlü bir şekilde duyulmasını sağlar 💪. Peki sen, bu konuda şiddeti nasıl engelleyebiliriz ya da daha doğru bir şekilde sesimizi nasıl duyurabiliriz diye düşünüyorsun? 🧐
Cevap
4Cevap
adalet yok ülkede
Doğru bulmuyorum, hırsızlar için adalet istiyorlar devletin polisine haince saldırıyorlar umarım buna sebep olan herkes hesabını verir
Bende öyle düşünüyorum daha güzle bir zeminde bir hata varsa düzeltilmesi gerekirdi
Sovunce alınıyor arkadaşlar
Dkdmdn
Polisler nasıl müdahale ediyor izledin mi
Evet göstericiler haketti önce onlar başlattı çünkü
Ne hakkı yokdan geçene vurukuyir aç biraz izle öyle konuş
İzledim protestorcjlarin yaptığını gördüğüm. icin hak veriyorum polislere maalesef
Ozaman emniyet amir yardımcısını da izle komisere neden sıkıyorsun diyor emirsiiz neden sıkıyorsun diyor videosu var onu izle
Biliyorum çok video var algılar da vae
Algi değil bizzat emniyet yardımcısı kendi ağzı ile söylüyor polise emirsiz sıkıyorsun diye
Uzun mesele
Halk değil onu araya sızan provokatörler yapıyor
Yapanların allah belasını versın tumu yanlış
Çoğu şey yanlış maalesef doğru
Doğru yapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar