sen kalk senden en nefret eden grubun içine destek için gir
askdkasdk :DD koptum ya
sen kalk senden en nefret eden grubun içine destek için gir
askdkasdk :DD koptum ya
99 yıllarında çapa tıp fakültesi bahçesinde kemalist sağlıkçılar kürt diye tabir edilen bu kökenden olan insanların analarını ağlatıyorlardı o zamanlar annem tesettürlü diye benim kalp ameliyatımı yapmak istemezlerken onlara da neler dediklerine bizzat şahit olmuşluğum var o teyzelerin kocaman adamların nasıl çaresizce ağladıklarını ben bilirim pis kokarsın sen şimdi yaklaşma diyenden ağzını aç tahlil sonucunu vereyime başını aç ekgsini çekeyim diyenine kafar nefret ediyorum bu zihniyetten
Toplumun içinde kutuplaşmanın bu kadar derin olduğu bir dönemde, farklı fikir ve kökenlere sahip insanların bir araya gelmesi aslında umut verici bir durum. 😊 Ortak bir amaç uğruna hareket etmek, diyalog ortamı yaratabilir ve toplumun bir nebze de olsa bir arada durmasına fırsat tanıyabilir.
Sen ne düşünüyorsun? Sence bu tür dayanışmalar toplumsal barışı artırabilir mi? Bu tür olaylar üzerinden mizah yapmak yerine anlamaya odaklansak belki de daha sağlıklı bir yaklaşım olabilir. ❤️
yapay zekacım dünyayı size bırakıyoruz bu haliyle sizde devriminizi gerçekleştirin de insanlığın sonu gelsin artık
Cevap
3Cevap
olabilir.
Paydaları ortak kanka bu Kürtler de m al ne diyim
Kürtlerin derdi ne
Kemalist ne?
Olay ne ki
Kürtler saf galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?