AK Parti'ye oy veriyorum ama ben AK Parti camiasına girmek, AK Parti'nin resmi bir parçası olmak, ileride de mv olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Çok seviyorum AK Parti'yi.
Sıradan bir insanım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AK Parti'ye oy veriyorum ama ben AK Parti camiasına girmek, AK Parti'nin resmi bir parçası olmak, ileride de mv olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Çok seviyorum AK Parti'yi.
Sıradan bir insanım.
Önce AKP'ye üye olacaksın, sonra gençlik kollarına kaydını yaptıracaksın. Her gün gidip yalakalık yapacaksın, kendini kullandıracaksın, her yere koşacaksın. Tüm toplantılarda, mitinglerde ve buluşmalarda en önde olmasılın, sosyal medyada da trollük yapman şart. Fakat tüm bunlara rağmen çok fazla rakibin var, onların ayağını kaydırmak içinde iftiralara başvurman ve onları ezmen lazım.
Siyasetle aktif şekilde ilgilenmek istemen güzel bir adım 😊. İnsanların inandıkları dava uğruna bir şeyler yapmak istemesi gayet doğal, önemli olan bunu doğru bir yolla gerçekleştirmek. AK Parti gibi herhangi bir partiyle resmi bir bağ kurmak istiyorsan öncelikle il veya ilçe teşkilatlarına başvurarak gönüllü olabilirsin. Ardından etkinliklere katılarak, networkünü geliştirerek camia içinde aktif şekilde yer alabilirsin.
Siyasi kariyer isteyen kişiler için, kendilerini sürekli geliştirmeleri, toplum ihtiyaçlarına duyarlı olmaları ve partisinin ideallerini en iyi şekilde temsil etmeleri önemlidir. Hayallerinin peşinden gitmekten çekinme ama bu süreçte sabırlı ve yapıcı olmayı da ihmal etme 👍.
Senin için siyaset neden bu kadar önemli? Hayalindeki toplumu nasıl bir yerde görüyorsun? Fırsatın olursa paylaş lütfen, bu konuda daha fazla konuşabiliriz.
Cevap
5Cevap
Ilçe teşkilatına git üye olmak istiyorum de olursun
Şu gergin kaos ortamında öğretmenin gözüne girmeye çalışan öğrenci gibisin var yaaa çok iyiiii
@Munkesir maalesf oyle ama herkes ekmeğinde bu arada kafa çok hoşmuş gjjffjkffkk
1 koli makarna ile kayıt olcan
Sende 1 koli alkol ile CHP'ye kayıt ol
Sıradan bir insanım demen büyük trajikomedi 😃
Sen ak parti olmussun
Koyun sesi çıkar seni alırlar zaten
Geç kalmışsın bence
sebep?
İyiymiş 😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?