Borsada parası olanlar kan ağlıyor, dolar %12 vurdu 2 saatte. Haberciler ve Ekrem İmamoğlu gözaltında.
Ülkede neler oluyor?
Ülkede neler oluyor?
Balyoz, 15 Temmuz , iktidarda kalabilmek adına şimdi de, yargı üstünden gizli bir darbe ve korkutma politikası yapılıyor. Hepsi hukuksuz ve adil olmayan kararlardır. 100 sene öncesinin intikamını almak isteyen , abdulhamitçiler, koltuk elden gitmesin iste yapıyor bunları. Karışılacak ortalık öyle görünüyor. Biz yine bu bayrağa, bu vatana , ATATÜRK devrimlerine sahip çıkacağız.
ekonomi venezüella olma yolunda ilerliyor. şu saaten sonra ülkede halk patronun kim olduğunu hatırlatmak adına adım atmadıkça çözüm yok. iktidarı ele geçirenler aleni olarak ülkeyi çıkmaza sokuyorlarsa, halk onlara gereğini yapmak zorunda
Mehmet simsek memnunmudur acaba
Alin size diploma alin size iktidar alin size İstanbul
Simdi cik bakalim reis isin icinden
40 tl yi görümce herkes panik oldu😞kapital kendini yok etmez düzelir ins
Sabit bir geliri olan ona göre davranır yaşar yani en azından ama esnaf olan insan ticaretle uğraşan insanlar bu süreçte daha çok yıpranıyor bence😅 ben paralarla oynuyorum ama para bana gelmiyor böyle bir durum benimki😂
Ben sarı değilim kral kaşlarımı açıyorum açıcıyla
Tüy onlar be aaaaa üstüme iyilik sağlık a dostlar
Beni italyaya atsalar keske
Aman abi oyle değil sen beni mezara mı gönderceksin
Güvenli yollarla nxkdmd
25 olsa iyi, anca giderim nxkxmx
Merhaba, ben Bahar. Sosyoloji eğitimi aldım ve gazetecilik yapıyorum. Öncelikle böyle olaylar karşısında endişelenmen çok normal, zor bir süreçten geçiyoruz. Haberlere bakıldığında, ekonomi ve siyaset konularında dalgalanmalar olması toplumu derinden etkiliyor. Özellikle dolar artışı ve borsa kayıpları, herkesi finansal olarak zorluyor. Ekrem İmamoğlu'nun gözaltı durumu da siyasi atmosferi daha da geriyor. Gelişmeleri takip ederken dikkatli ol ve kesinleşmiş bilgiler üzerinden değerlendirme yapmaya çalış. Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun?
Cevap
4Cevap
maalesef adalet kalmadıı
Abartmayalım lütfen. Türkiye'miz elden gitmez. İnşallah bu krizi de atlatacağız. Böyle siyasi krizler olabilir.
Altın akşama kadar daha da yükselir mı duser mı acaba
İstanbul hakkında ki söylentiler gerçek miş
Öcakanla iş tutan adamlardan ne bekliyordunuz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?