Çanakkale Zaferi, sadece bir savaş değil, aynı zamanda birlik, fedakârlık ve vatan sevgisinin en büyük simgelerinden biri. Peki, biz bu ruhu bugün ne kadar hissediyoruz? Sizce genç nesillere bu bilinci nasıl daha iyi aktarabiliriz?
Bugün Çanakkale ruhunu hâlâ yaşatabiliyor muyuz? Sizce nasıl yaşatabiliriz?
Başta Tüm şehitlerimiz olmak üzere Çanakkale başkomutani Enver paşa, 5. Ordu komutanı liman von sanders ve Cevat paşa yi rahmetle aniyoruz Çanakkale ruhu bu milletin içinde vardır asla kaybolmaz🇹🇷
Ya yerim senin popülizmini. Kadın bedeni teşhiri kokan profilinle neyin edebiyatını yapıyorsun? Çok umrunda sanki sehitler falan. Etkileşim kasmak için halkın değerlerini suistimal etme.
İyi güzel da yazıyoruz çiziyoruz resim paylaşıyoruz da böyle milli günlerde artık hissizleştiğimi düşünüyorum, bilmiyorum niye böyle ama bi hissizlik var sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Allah rahmet eylesin kahramanlarımıza
Başta Tüm şehitlerimiz olmak üzere Çanakkale başkomutani Enver paşa, 5. Ordu komutanı liman von sanders ve Cevat paşa yi rahmetle aniyoruz
Çanakkale ruhu bu milletin içinde vardır asla kaybolmaz🇹🇷
Çanakkale savaşı kazandığımızda Türkiye %100 müslüman ve Türktü. Yani toplum sağlamdı. Şimdi toplum yamuldu.
gençler zorla yapıyorlar gibi görünüyor törenler olunca dinlemiyorlar gülüyorlar bu gençlikle o ruhu pek yaşatamayacağız gibi
O profil resmiyle çanakkale veya vatanseverlik ile ilgili bir konudan söz etme sen.
Vatan hepimizin vatani. Hadsizlik etme
Ya yerim senin popülizmini. Kadın bedeni teşhiri kokan profilinle neyin edebiyatını yapıyorsun? Çok umrunda sanki sehitler falan. Etkileşim kasmak için halkın değerlerini suistimal etme.
Subay torunuyum ben. Vatan sevgisini sorgulamak sana düşmez.
Ablacım hadi işine, şu taraftan çıkabilirsin
https://www.kizlarsoruyor.com/astroloji-burclar
Kardeş o paylaşım seni niye rahatsız etti ki, insanların kıyafetiyle mi vatanseverlik ölçülür hale geldi
Ahlaksızlıkta zirve yaptığımız şu dönemde mi?
İyi güzel da yazıyoruz çiziyoruz resim paylaşıyoruz da böyle milli günlerde artık hissizleştiğimi düşünüyorum, bilmiyorum niye böyle ama bi hissizlik var sanki
Şimdiki gençlik ile Bu ruhu yaşatmak mümkün değildir
Unutmayarak, unutturmayarak.
Çanakkale senin gibi k4hp3L3r türesin diye mi savunuldu
Genç nesil maalesef hiç bir ruhun farkında değil
Umarım