Ukrayna’yla Rusya arasındaki savaş yüzünden Dünya niye 3. Dünya savaşına sürükleniyor ki? Mesela durumun Türkiyeyle ya da ABD’yle alakası ne?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ukrayna’yla Rusya arasındaki savaş yüzünden Dünya niye 3. Dünya savaşına sürükleniyor ki? Mesela durumun Türkiyeyle ya da ABD’yle alakası ne?

Avrupa devletleri ve ABD askeri mühimmat desteği veriyor bu 1, dolayısıyla onları da etkiliyor. Bu savaş bölgede ki tansiyonu ve Rusya'nın bölge devletlerine olan tutumunu değiştiriyor ki bu devletlerin hepsi NATO ve AB üyesi bu 2. Bu devletlerden herhangi birine bir saldırı yapıldığında ABD, Türkiye ve tüm NATO direkt savaşın içine girmiş oluyor buda 3.
Rusya saldırsaydı şimdiye kadar çoktan saldırırdı ya
Belli olmaz o işler. Rusya büyük kan kaybediyor Ukrayna'da. Köşeye sıkışıyor ve köşeye sıkışan her devlet beklenmedik şeyler yapabilir.
Cevap
5Cevap
Çünkü Türkiyə Kırım yönetimini ve korumasını almak teklif etti ve bunu yaparsa ABD de dahil kimsə bundan mutlu olmayacak. Amaç zatən Kırım kimin olacak kavgası ve memleketime bunlar yapılması gerçəkten çok üzücü.
Almanya ile Polonya arasındaki savaş neden II. Dünya Savaşı çıkarsın ki? (1 Eylül 1939)
Bir dakika..
Cidden niye çıkardı?
Adam yazmış ya da ben
Polonya uyduruk bir devletti ve kaldı ki Polonyodaki otlaklar Alman ırkının üremesini için çok elverisli idi.
Yahu dünya düzeni denen şeydeki dengelerle alakalı olabilir
Putine nükleer atmakla tehdit ediyorlardi. Putinde bizde atarız dedi. Olay bu
İşin içinde iş vaaar
Zaten rusya ukrayna savaşı ukraynalı ve rusyalıların derdinden dolayı çıkmadı ki
Her savaş öncesi bir sahte savaşlar döner örneğin 2. dünya savaşında savaşın başlama sebebi Hitler'in polonyaya saldırması olarak başladı böyle sahte savaşlar dünya dengeleri için
Lebensraum için saldırdık!
Yaşasın hitler amca
Polonya yapay uydu bir devletti. İmparatorluk hakkı olanı geri almalıdır
Putinde topraklarını istiyor Polonya uydu devlet
Almanya atalarının mirasına sahib çıkmalı. Alman kartalı Moskof ayısıyla çarpışmalı
Gerçek okuyucular bilir
Aynen öyle ukranya rusya için ben niye canımdan vazgeçim alla alla ya
Yalan yaw inanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?