Gelinlik giyip pankartla dolaşan kadın hakkında ne düşünüyorsunuz? Muğla'nın Bodrum ilçesinde, gelinlik giyen bir kadın elinde "Koca aranıyor, mümkünse zengin" yazılı bir pankartla dolaştı.

Gelinlik giyip pankartla dolaşan kadın hakkında ne düşünüyorsunuz? Muğla'nın Bodrum ilçesinde, gelinlik giyen bir kadın elinde "Koca aranıyor, mümkünse zengin" yazılı bir pankartla dolaştı.

Düşünecek bir şey kalmıyor bize 👯. Bir insanın kendine verdiği öz saygı ancak bu kadar eksilerde olabilir. Hem cinsim adına üzüldüm.
Böyle koca bulması mümkün ama doğru mu? Kesinlikle değil, kendisini küçük düşürüyor ve eğer bu bir şakaysa komik de değil. İnsanın biraz kendisine saygısı olur ya, kadınlık ne halde ya? Büyük çoğunluk zengin koca bulayım diyor, aciz bir ezik olma da kendi paranı kazan, kendi ayakların üzerinde dur, çalış ve kazan, kadınlığın yeri bu olmamalı ya, yazık, onun yerine ben utandım.
Cevap
10Cevap
Kadınların özgürlük anlsyışı bu artık ama suç toplumun evlendirmek sevap aslında haklı bir istek
zengin olsam da almayacağım tiplerden. görünen hiç birşeye olduğu gibi girmedim hayatımda.
(ha pardon, yeni kazık yedim lan ben..)
Bastlikten başka bi şey değil, şahsen zengin bi adam olsam yurt dışına çıkar yabancı bi kadınla evlenirim
Desene kendini eş adı altında or*spu olarak pazarlıyor
Zengin koca arayanlara yeni yöntem, hayırlı olsun zengin koca arayanlara :)
Wayyy , cok mantikli 🤔🤔
Bizim neden hic aklimiza gelmez boyle dahiyanece fikirler 😅
İlginç pazarlama taktiği… Zeka seviyesi düştükçe böyle şeyler görmeye devam edebiliriz…
simdi zengin seni ne yapacak dicem olmayacak istee. kolay gelsin ablaa
Artık kadınlar erkeklerin peşinden koşmaya başladı. Artik erkekler evlenmek istemiyor. Gunu birlik yasiyolar
Bunun aynısından lakin damatlıkla pankart tutan erkek modeli istiyoruz, malum cinsiyet eşitliği, kadın yapar da erkek eksik mi kalsın?
bahsettiğin park “park hyatt” değilse asgari ücretli bile bulabileceğini sanmam
Para varsa kadınları kaybetmezsin. Kadının duygusu parayla ve kötü adamla yukseliyor.
aramakla bulunmaz ama bulanlarda arayanlardır :D
zengin koca bulunca başınız göğe mi erecek ya? :D kültürsüz, medeniyetsiz bir adam denk gelirse napıccaksınız diyesim var :D
Bu kızların amacı düzgün birisini bulup evlenmek değil ki. Bı kızların amacı zengin birisini bulup, onunla evlenip, 1-2 yıl evli kalıp, hatta bir de çocuk yapıp, ardından aralarındaki sorunları bahane ederek boşanıp ömür boyu nafaka elde etmek. Ve boşanırken adamın 1-2 tane de malına mülküne konup beleşten mal mülk elde etmek. Günümüzde bazı kızlar çok sinsi oldu. Boşanıp nafakaya konmak için zengin erkek bulup evlilik yapıyorlar
Zenginlerin geneli daha vizyoner oluyor. Bilginiz olsun
@Janti_bir_abiniz zengin olanların çoğu vizyoner değil görgüsüz.
Mümkünse adam olsun.
Bende zengin koca ariyorum
Koca bile bulunmaz
Mümkün değil bulunmaz
bu şekilde bulmaz ki çok saçma
Bulabilmiş mi bari :/
İlgi çekmek için sınır tanımayanlar
Çok itici bir durum
Saçma ötesi durum. )
Sıyırmış mı acaba
Zengin adamda canım ya ulan zengine zengin yakısır
Böyle kolay mı 😂
gitsin evinde makarnasını yesin
Komikmiş
Pshhsjsksb güldüm sağ ol Allah Koca versin
Bulur inşallah
Keçeli kalemin markası ne acaba
Ya ben anlamıyorum o kadar insan evlenmek istiyor muhtemelen onları da isteyen vardır aralarında kaç tane zengin de vardır yani niye pankart anlamadım
Kendisini istemeye gelen zenginlerden birini seçsin işte
sen önce kendini kurtarr sjdsjdha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?