Gündem Ak Parti'ye şuana dek Kaç Kez Oy verdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkes gizli olarak paylaşabilir Güncellemeler1 yıl İtiraf edin kurtulun yalan söylemeyin hepiniz oy verdiniz Ak Parti'ye şuana dek Kaç Kez Oy verdiniz? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiç bir Parti'ye oy vermedim ama bu defa değişim için vericem. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kime? Sen söyle bende söylücem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Muhalefetin adayı kim olacaksa ona oy vericem yeter artık değişsin baştaki Yorumla Soran 1 yıl Umarım yine Ekmeleddin İhsanoğlu gibi birini aday göstermez CHP Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç vermedim ki AK Partiye niye vereyim ki. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O zaman nasıl kazanıyorlar her seferinde? Yorumla Dearhead 1 yıl Bazıları Oy veren sayısı çok fazla o yüzden Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Gündem konusunda 490 cevap paylaştı. Hiç , asalakmiyim ben 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Niye vermedin? Yorumla Besiktas7834 1 yıl Arap sevici ondan Yorumla Soran 1 yıl Suriyeli kardeşlerimiz diyorlar ya bide Yorumla Soran 1 yıl Çıldırıyorum benim öyle bir kardeşim yok Yorumla Besiktas7834 1 yıl Sicarlar öyle kardeşe Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl şu ana kadar hiç bir partiye oy vermedim. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Oy kullanmaya üşeniyor musunuz yoksa apolitik misiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tencere kapak misali al birini vur ötekine. memleketin yararına çalışanı bulamazsın. Yorumla Soran 1 yıl Eee ne demişler? Yorumla Soran 1 yıl Devletin malı deniz, yemeyen domuz Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İki kez oy kullandım ikisinde de vermedim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 310 cevap paylaştı. Kurulduğu günden bu yana 1 0 Yorumla
selozpatra Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 yıl Şimdiye kadar hiç oy kullanmadım ki 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Aaa neden Yorumla selozpatra 1 yıl Yaşım yeni 18 olacak Yorumla Soran 1 yıl Vay be 2006-2007de ben askerdeydim Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hiç vermedim 1 0 Yorumla
graywolf2633 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Elhamdülillah hiç vermedim vermem de 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden efendim? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç bir Parti'ye oy vermedim ama bu defa değişim için vericem.
Kime? Sen söyle bende söylücem
Muhalefetin adayı kim olacaksa ona oy vericem yeter artık değişsin baştaki
Umarım yine Ekmeleddin İhsanoğlu gibi birini aday göstermez CHP
Hiç vermedim ki AK Partiye niye vereyim ki.
O zaman nasıl kazanıyorlar her seferinde?
Bazıları Oy veren sayısı çok fazla o yüzden
1 kere verdim o da kazanmak nasıl bir duygu tatmak için 🤣
Hiç , asalakmiyim ben
Niye vermedin?
Arap sevici ondan
Suriyeli kardeşlerimiz diyorlar ya bide
Çıldırıyorum benim öyle bir kardeşim yok
Sicarlar öyle kardeşe
şu ana kadar hiç bir partiye oy vermedim.
Oy kullanmaya üşeniyor musunuz yoksa apolitik misiniz
tencere kapak misali al birini vur ötekine. memleketin yararına çalışanı bulamazsın.
Eee ne demişler?
Devletin malı deniz, yemeyen domuz
İki kez oy kullandım ikisinde de vermedim
Neden?
Kurulduğu günden bu yana
Şimdiye kadar hiç oy kullanmadım ki
Aaa neden
Yaşım yeni 18 olacak
Vay be 2006-2007de ben askerdeydim
Hiç vermedim
0 oy hamdolsun
Hic vermedim