Türkiye'de İslam azalıyor hemde çok azaldı bence
Ama iktidar yüzünden kimse din konusunu tartisamiyor
Deistim Müslüman olmayan çok insan var
Din konusunu tartışmak halkımız değilmi? Herkes inanmak zorunda değil?
Türkiye'de İslam azalıyor hemde çok azaldı bence
Ama iktidar yüzünden kimse din konusunu tartisamiyor
Deistim Müslüman olmayan çok insan var
Din konusunu tartışmak halkımız değilmi? Herkes inanmak zorunda değil?
Bu ülkede malum inancı kimse tartışamaz, sadece güzellemesini yapmaya izin var. Birisi çıkıp Muhammed Ayşe ile evlendiğinde 9 yaşındaydı dedi, kıyamet koptu. Suçu ne? Sahih hadisi okumak, başka bir şey değil. Katiller bile dışarı salınırken, 150-200 dosyası olanlar dışarıda gezip polis öldürürken birisi hadis okudu diye hakkında yakalama kararı var. Birileri adalet veya eşitlik istemiyor, ayrıcalık ve güç istiyor ki o gücü ele alıp istediği gibi at koşturabilsin. Malum düzen değişmedikçe insanlar konuşmadan hemen önce Silivri hava durumunu kontrol etmeye mecbur kalacaklar.
İnsanlar yıllardır tartışıyor. İnternet bu kadar yaygın değilken TV lerde tartışıyorlardı şimdi sosyal medyada her mecrada tartışıyorlar. Tartışılmayan bişey yok.
Ayrıca inanmayan insanların din tartışmasına oldum olası anlam veremedim. İnanmıyorsun zaten, daha ne uğraşıyorsun? Neye inanıp inanmadığın ne devletin ne de milletin umrunda değil kimsenin size bişey dayattığı da yok, kimsenin sizin haklarınıza saldırdığı da yok, hala neyin tartışmasını yapmak istiyorsunuz? Din tartışmak istiyorsun buyur gel tartışalım neyini tartışmak istiyorsun?
Herkes inanmak zorunda değil tabii ama konu ne olursa olsun birilerinin düşünceleriyle zıt düşersen sana öcü muamelesi yaparlar knk. Konu sırf inanç meselesi değil yani.
Cevap
12Cevap
Bende deistim ama bunun iktidarla alakası yok popodan uydurulan fetva kendilerine kalsın ben sadece tanrıya inanırım
Bende
Aslında inançlı birileri var ama dindar değil. Yani pek ibadetleri yapmayan ama Müslümanım diyenler var
Inancin neyini tartisacaksin anlamadim 25 bin cesit inanis var ve herkes en dogrusunun kendi inanisi oldugunu iddi ediyor
Neden tartışma gereği duyuyorsun ki isteyen istediğine inansin
Bak arkadasim her koyun kendi bacağından asilacak inancın sana bazıları yzuunden bu boşluğa düşme sorgula tabi ama sonuçta bir yaratıcı var ve onun elçisi olur illa ki
Aman neyini tartışacan ki isteyen inanıyor isteyen inanmıyor zaten kimseyi de dinime inan diye zorlamıyor kimse
Emin ol Sol cenah geri geldiğinde ülkede İslam inancı tavan yapar :))
nasıl ya ben hristiyanım böyle gayet youtubede dalan dinsiz donsuz herkes çıkııyor adamın biri geçen uan inekmiydi keçimiydi ona inanıyorum diyordu
Olmaz hicbir zmaan
İSLAM GALİP GELECEK
Bunu insanlar yazdı 🤣
Herkes tartisiyor yapay zeka
net katiliyorum. herkes inanmak zorunda degil
müslümanlik bu ülkede sadece kagit üstündedir
Gel tartışalım
Müslümanmisin sen
İnsanlar yazdı bunu ya
Bü ülke yobazlasti bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?