AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hastaliktan yıkılıyorum azicik yatayim dedim malum aile evi imkanlari olsa arabayla odamin icinden gececekler
ayy canım ya bağışıklığına dikkat et , sağlıklı beslen bal vs
Uyumadan önce vakit öldürüyorum işte.. Hep mi değerlendireceğiz, biraz da öldürelim..
yani öldürme demeyelim de. sosyalleşebileceğimiz mecburi alan diyelim
Öldürmek daha iyiydi bence :D
değil mantıksız bi özdeyiş
Peki
evet buradayım
iyim sen nasılsın?
dünden iyi
peki,
Her akşam değil ama ayda bir
daha fazla ol lya ben bu aralar burdayım
Ben pek giremiyorum ya
sen bilirsin
🙏
Olur edeliğğğm
cidden 25 yaşında mısın yaaaaaaa. neden artık herkes benden küçükkkk
Evet de napayım ki simdinben
bişey yapman için söylemedim
Bide şey yaptım bir bakarsan ona sevinirim zaten soruma da yorum yapmıssın
ney yaptın
Attım istek
Olurrr
neden herşeyi bildiğini düşünüyorsun
Aklına takılanları konusabiliriz
bilmem neleri konuşsak. en güzel çiçek hangisi sence
Bu herkese göre değişir ama bir şarkı vardır, çiçeklerin en güzeli manolya diye,
manolya mı bana çok çekici gelmiyor sence hangisi peki
En değerlisi kadupul çiçeği, senede 1 kere geceleri açıyor, toplanıp satılmıyor. Mor lotus maneviyat ve asillik demek, gül, aşkı anlatır. Ben aşkı bulamayan biri olarak gül derim
kadupula baktım gerçekten ilginç bi çiçekmiş. aşkı bulmak bi şans mı sence
Bence kadınlar duymak istedikleri yalanları söyleyen yalancı erkekleri seviyor, asla dürüst erkekleri sevmezler. İşlerine gelmez doğrular. Yalanlarla mutlu olurlar, hangi erkek daha iyi oynarsa ona aşık olurlar, gerçekleri ortaya çıkınca da hepsinin sonu aynı hüsran, gerçek aşkın, gerçek sevenin asla şansı yok
asla derken büyük konuşmuş olmuyor musun
Bu hep böyleydi, Leyla da mecnuna şans vermedi
aslı kereme verdi ama
Babası her yerde sakladı, başka kimse goremedi zavallı, peşinde bir tek kerem vardı da ondan 😂
ahahah onun hikayesini bilmiyordum cidden öyle miymiş ya
Evet
Edelim zevzek
zevzek ne demek
Nickini öyle okudum
kusura bakma ama bu nasıl bir okuma yazma yeteneği
Bu kadar zevksiz ve alalede bir nick seçen birimi soruyor bunu
bak haklısın bu konuda. gece bi anda uyanıp açtım uzun süre kullanabileceğimi düşünmemiştim. açıkçası bu yüzden pek özenmedim
Buraya özen göstermene gerek yok ama belki güzel sohbetler edebileceğin kişiler tanırsın
evet tanıyorum genelde çok donanımlı anlayışlı biçok insan var
Keyifsiz
neden hayrola
Çok yoruluyorum mental olarak. Cok fazla seyle ugrasiyorum
mesela
Iki universite okuyorum. Ingilizce kursu. Mesleki kurslar. Bu arada calisirken bunlari yapiyorum. Sosyal hayatim kalmadi sosyal medyaya bile bakamiyorum bazi zamanlar
hangi üniversitede okuyorsun
Acikogretim benimkisi. Anadolu universitesi ve Ataturk universitedi. Ikisini ayni anda okuyorum yani. Hobi amacli. Daha oncede iki uni bitirdim.
Yani oylesi su ki hayatimda bu kadar bunaldigimi hatirlamiyorum. Askerlik doneminde bile boyle bunalmamistim.
Gecisler arasi adaptasyon bozuklugu diyorum adina
Ondan
neden böyle bi hobin var peki yani bir amaca mı hizmet ediyor yoksa öyle genel anlamda kendini geliştirmek amacıyla mı
Kendimi gelistirmek amaciyla bunu yapiyorum. Buda benim zevkim. Geriye baktigimda epey kilometre tasi kaydettigimi dusunuyorum sahsen
Antik cag filozoflarini dusun mesela. Asil isleri farkli olmasina ragmen bircok alanda kendilerini gelistirmisler. Adina bilgelik sevgisi "philo sophia" diyorlar.
Bi alana yogunlasip o alanda uzmanlasmayi seviyorum. Bak misal bi ornek vermek gerekirse; soforluk konusunda uzmanlasmak istedim. Once otomobil ehliyeti sonra gemi kaptanligi ehliyeti aldim. Simdi sirada motosiklet otobus kamyon tir ehliyeti var
garip bi düşünce ben yapamazdım taktir ettim kulağa zor ama havalı geliyor
Evet cok normal banada zor geldigi eziyet oldugu zamanlar oldu fakat hanimefendileri hep hasat zamanini dusundum. Yani bunun meyvesini alacagim anlari tasavvur ettim. Kazanimlarimi.
işe yaradığını gördün mü peki emeğinin karşılığını tam olarak alabilecek misin? bundan emin misin
Ise yarayip yaramadigi kimin umrumda sevgili zey. Ben bunu izzeti nefsimi tatmin etmek icin yapiyorum ve onu fazlasiyla besliyorum. Buda beni bu hayati yasarken mutlu bir birey yapiyo. Her bir kazanimim beni yuceltiyo
güzel bakış açısı
Sanada aynisini oneririm. Insani mutlu eden bisey. Bugun kendine ne kattin sevgili zey sormak istiyorum
bu gün ezberlediğim ama doğruluğundan emin olamadığım yolu değiştirebilmek adına biraz daha çalıştım ve cesaret topladım. işimi hakkıyla yaptım. hayat enerjimi yükselttim şu anda klavye mülakatım icin bi yandan sizle sohbet ederken bi yandan da mülakatıma çalışıyorum
Bu cevaba cok sevindim. Umarim mulakatta basarili olursunuz. Hangi is icin mulakata girecektiniz?
mübaşir katip vs ya da kütüphaneci de olur bana iyi geleceğini düşünüyorum
Cok guzel. Kutuphaneci olursan kafanin rahat oldugu bi meslegi icra edersin. Guzel secim
bu konuda elimden geleni yapıyorum teşekkür ederim
Sana bi ipucu. Basvurmak istedigin kurumun mulakatta neler sordugunu internet uzerinden bulabilirsin. Bi goz at. Rica ederim
evet bunu yapıyorum tekrar tekrar yapacağım mutlaka
Harika. Zey burada karsilastigim akli basinda nadir insanlardan birisin. Takipleşebilir miyiz. Seni taniyabilir miyim?
teşekkür ederim ben de seni tanıdığım için mutluyum ama mesaj kısmını vs çok kullanmıyorum eminim sorularda çok güzel sohbet ederiz
Neden olmasın
iyi geceler :)
Iyi geceler 🙂
Hayır etmeyeliiiiğm
söyle yorum yapanları anlamıyorum o zaman hiç yazmayın