Gündem Sahurda nasıl uyandırılıyorsunuz? BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor https://www.instagram.com/share/reel/BAK6nRPrLr Benim annem merhametli Allah tan yumuşak yumuşak uyandırır beni 😂ya da kendim uyanırım 🦋Herkese hayırlı ramazanlar 🤍 Güncellemeler1 yıl Bir süper soru daha 😍 Sahurda nasıl uyandırılıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Telefon sesine uyanmış oluyorum gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. hiç uyumuyorum ben 1 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Telefon alarim kuruyorum ya da annem uyandırır 1 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hemen uyanıp kalkıyorum Gerçi resimdeki ghoonghat veya burkaya benzemiş 1 1 Yorumla Dearhead 1 yıl @BilgiMeraklısıbirkızupload.wikimedia.org/.../..._Traditional_Dress.jpgHintli kadınlar yüzünü öyle örtüyor Ghoonghat deniliyor Yorumla
W1nchester Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Genelde tabak çanak seslerine uyanıyorum. Malum anneler pat küt ses yapmayı sever :D 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 887 cevap paylaştı. Kendimi uyandırıyorum 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Gündem konusunda 383 cevap paylaştı. Sahura kadar hiç uyumuyorum 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Uyumuyorum 😅 1 1 Yorumla BilgiMeraklısıbirkız 1 yıl Bende tersi 😄 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 386 cevap paylaştı. Uyandirilmiyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Zorla 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 796 cevap paylaştı. Uyanmıyprum 1 0 Yorumla
reyhan5959 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 yıl ezher gibi 1 2 Yorumla BilgiMeraklısıbirkız 1 yıl Allah dirayet versin sana 🥹😄 Yorumla reyhan5959 1 yıl Amin ya Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Gündem konusunda 772 cevap paylaştı. Sahura kalmiyom 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Telefon sesine uyanmış oluyorum gadası
hiç uyumuyorum ben
Telefon alarim kuruyorum ya da annem uyandırır
Hemen uyanıp kalkıyorum
Gerçi resimdeki ghoonghat veya burkaya benzemiş
@BilgiMeraklısıbirkız
upload.wikimedia.org/.../..._Traditional_Dress.jpg
Hintli kadınlar yüzünü öyle örtüyor Ghoonghat deniliyor
Genelde tabak çanak seslerine uyanıyorum. Malum anneler pat küt ses yapmayı sever :D
Sahura kadar uyumuyorum. Alarm ile kalkıyorum kalkarsam da.
Zaten uyanık oluyorum
Kendimi uyandırıyorum
Sahura kadar ayakta oluyorum
Sahura kadar hiç uyumuyorum
Uyumuyorum 😅
Bende tersi 😄
Uyandirilmiyorum
Zorla
Henüz uyumadım..
Uyumuyorum ki 😅
Uyanmıyprum
Uyanık oluyorum