Soruyu sormayan bir ben kaldım sormazsam olmazdı💅🏻💃🏻 Aşırı sersemim değişik tepkiler veriyorum mesela sabah arkadaşım aradı uyandırdı yeni uyandığımı duyunca hayat sana güzel dedi bende sen de yat sana da güzel olsun dedim neden dedim bilmiyorum zkskmxkxkx ben eror verdim ilk günden help meee 💃🏻 Sizde durumlar ne!
İlk sahurda biraz fazla kaçırmışım, gün boyu birazcık stres daha çok zorladı. Öğlene kadar iyi oldum ama ikindiden sonra hafif baş ağrısı başladı. Yine de ilk günün heyecanı başka, o dayanma hissi insana güç veriyor. Akşam ezanı yaklaştıkça yemeklerin kokusu evi sarınca sabrım beni buluyor ama iftar anı her şeye değiyor. İlk lokmayı alınca tarifsiz bir huzur hissediyorum. Tabi annem baya bir stresli olduğu için babamla kavga noktasına geldiler. 😃😃😃
Arap Tanrısı için oruç tut... Eee? Bunun sana ve insanlığa ne faydası var? Gün içinde yemediğin iki öğün için günlük 500 liraya kıyıp iki fakiri doyuruyor musun mesela? Hayır... Sadece kendi kendine aç kalıyorsun.. Akşam mükellef bir iftar sofrasına otururken, evinde sadece bir tas çorbası olan mü'min kardeşin umurunda oluyor mu? Olmuyor. Öyleyse bana kimse Allah rızasından, garibanı anlama çabasından, nefsini terbiye etmekten bahsetmesin...