Gündem Kar ve yıldırımı bir arada gördünüz mü hiç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben ilk defa şahit oldum kar yağarken yıldırım çarpıyordu 🌨☃️ Kar ve yıldırımı bir arada gördünüz mü hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır daha önce hiç başıma gelmedi gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. hayır ben görmemiştim hiç 1 0 Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sadece yağmurlu havada Yıldırım gördüm. Karla beraber görmedim 1 0 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Elektrik direğin den gelmiş olmasın mı 😅 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Yok be sende Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Olamaz mı 😅 Yorumla Soran 1 yıl Olamas 😄 Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Farzet ki oldu 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Tedaşı ararız gelir halleder sjsj Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Güneydoğu da mı yaşıyorsun😅 Yorumla Soran 1 yıl Yok ama yakiniz Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Nerde yaşıyorsun peki işi demedin 😅 Yorumla Soran 1 yıl Sivas 😂😀 Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl 🏃🏻♂️🏃🏻♂️🏃🏻♂️🏃🏻♂️🏃🏻♂️ Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl İyi akşamlar Yorumla Soran 1 yıl Sağoll sanada Yorumla
Davut90 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 94% 1 yıl Ne kar yağmış Maşallah 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Doyduk bu sene kara 😁 Yorumla Davut90 1 yıl Yaz bereketli gececek Yorumla Soran 1 yıl Bakalımmm Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet olabiliyor yağmurlu havalarda 1 0 Yorumla
Sondans20 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Şimşek olmasın o 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Aynı şey değil mi zaten Yorumla Sondans20 1 yıl Değil Yorumla Soran 1 yıl Farkı ne :D Yorumla Sondans20 1 yıl Yıldırım gökyüzü ile yeryüzü arasındaki enerji transferiŞimşek gökyüzündeki bulutlar arası enerji boşaltımı. Yorumla Soran 1 yıl Anlamlarını aynı biliyordum ben Yorumla Sondans20 1 yıl Biri kendi arasında biri yeryüzüne intikal ediyor Yorumla Soran 1 yıl Anladımm teşekkürler bilgilendirme için Yorumla Sondans20 1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Gündem konusunda 567 cevap paylaştı. Görmedim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Gördük 0 0 Yorumla
llαℓmirα Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl görmedim 1 1 Yorumla Red_Black71 1 yıl Dmye bakar mısın lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır daha önce hiç başıma gelmedi gadası
hayır ben görmemiştim hiç
Sadece yağmurlu havada Yıldırım gördüm. Karla beraber görmedim
Elektrik direğin den gelmiş olmasın mı 😅
Yok be sende
Olamaz mı 😅
Olamas 😄
Farzet ki oldu 🤣
Tedaşı ararız gelir halleder sjsj
Güneydoğu da mı yaşıyorsun😅
Yok ama yakiniz
Nerde yaşıyorsun peki işi demedin 😅
Sivas 😂😀
🏃🏻♂️🏃🏻♂️🏃🏻♂️🏃🏻♂️🏃🏻♂️
İyi akşamlar
Sağoll sanada
Ne kar yağmış Maşallah
Doyduk bu sene kara 😁
Yaz bereketli gececek
Bakalımmm
Evet olabiliyor yağmurlu havalarda
evet var.. normal
Şimşek olmasın o
Aynı şey değil mi zaten
Değil
Farkı ne :D
Yıldırım gökyüzü ile yeryüzü arasındaki enerji transferi
Şimşek gökyüzündeki bulutlar arası enerji boşaltımı.
Anlamlarını aynı biliyordum ben
Biri kendi arasında biri yeryüzüne intikal ediyor
Anladımm teşekkürler bilgilendirme için
Ben teşekkür ederim
Görmedim
Simsekli karre
Hiç gormedim
Görmedim
Gördüm
Hayır hiç görmedim
Yapay
Gördük