Gerçekleri konuşmak gerekirse haklılık akıyor her konuda böyle açık kapalıya kapalı açık kadına laf eder dünyanın en zengin dilleri arasinda 7. Olan Kürtçeyi yok saymaya çalışır ergence ses gelmiyor der üstün ırk muhabbeti yapar ve dünyanın en cahil ülkelerinin hepsi üstün ırk olduğunu iddia ediyor kanıta bile gerek yok yani üstün ırk muhabbeti cahilliktir okuma oranı çok düşük daha doğrusu nitelikli okul yok bence bu haber mükemmel derecede hakli
Güncellemeler
1 yıl
Yetmezmiş gibi o şehri silelim bu şehri yakalım derler sanki ülke onların malı bu ne küstahlık dedirtiyorlar
Dünyanın en cahil dokuzuncu ülkesiymişiz sizce haklılık payı var mı?
Ahahaha sensin demi o yok şehit verdik yok o yok bu Urfa Antep maras kendi bildiğinin hakkı ile aldı fransizlardan o toprakları ayrılmak onların tasarrufunda
Ql bak tek nefeste soy ağacım yerleşik düzene 1953 yılında gecmisimiz konar gezerdik ve bu bilgi zaten aileden gelen bilgi arastirmamda onuyor bu bilgiyi
@Zatı_dehb ya bırak mk bi mok bildiğin yok konar göçer olduğunu biliyon sadece soyağacında 1890 küsürlü yıllara kadar gösteriyo mk dedenin dedesine kadar ne anlatıyon sen
Yazdıklarımı oku angut atadan deden zaten kizilisik boyundan olduğumuz teyitli onuda geçtim Osmanlı nüfus kayıtları değil askeri kayıtlarında çıkıyor zaten basibozuklar diye geçer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
haklı tabi ki de maalesef
%50nin üstünde hemde cehalet nerden biliyorsun diyecek olursan 5 yılda bir ülke geneli anket yapılıyor cahilimiz kanitlaniyor
Urfayi silecem sana inat silecen
Sabah Urfa Siverek yüzünden yakistigim kız sen değil misin?
Kardeşim ben Urfalı mıyım ne yaparsan yap awk banane bir farkın yok
Sabah ki sen değil misin?
Bana kalsa 7 bölgede özerk olsun
Sanane tüm gün seninle mi uğraşacağım ya
Ahahaha sensin demi o yok şehit verdik yok o yok bu Urfa Antep maras kendi bildiğinin hakkı ile aldı fransizlardan o toprakları ayrılmak onların tasarrufunda
Keyflerine kardeşim ayrılabilirlerse ayrılsınlar
Birnsalin adamları ayrilsinlar
Ne.
Kisisel gelişim yok ondan bu. Okulla alakasız. Üniversite sayısı arttı boş insan cogaldi
İnsanın kimden çoğaldığı önemlidir onun için ırk ve soya dikkat edilmeli ki bu kadar çok oe dıyla uğraşmayalım
Sen üreme lütfen
@Zatı_dehb kes be sizin gibiler yüzünden ne idüğü belirsiz ş.. rfsz doldu ülke
Ankette belirtilen cahil kesimi yansıtıyorsun saf ırk yok ki üstün ırk olsun
Siz öyle sanın asimile olmayan saf kalan ırklar var hala
Aynen bilim insanları halt yemiş zaten saçma sapan şeyler diyorlar saf ırk yok falan boşuna adamışlar kendilerini bu yola değil mi sen haklısın
Kardeşim anamda babamda kızılisik boyundan siz kimsiniz?
@Zatı_dehb Bende Oğuzların kayı boyundanım hem soy ağacım hemde kendi yaptığım araştırmalarımın sonucu olarak öğrendim
Kayı boyu genel adı hangi oymaktansin
Zaten salasan hayı boyundan herkes
Oba isminiz ne?
Yaptığım araştırmalar sonucu sen osmanlida asimile olan Türk olamayan Anadolu halklarindansin
@Zatı_dehb 30 kuşak önceki dedemimi araştırayım mk tarih bu bir yere kadar öğrenebiliyosun
Hehe tabi
Hemen 1500 yıl geriye sararım bozoklar, avsarlar, Kızılışıklar
@Zatı_dehb kimmiş bu kızılışıklar ya söyle bakıyim
Ql bak tek nefeste soy ağacım yerleşik düzene 1953 yılında gecmisimiz konar gezerdik ve bu bilgi zaten aileden gelen bilgi arastirmamda onuyor bu bilgiyi
Avşar boylarını bilmiyor gitmiş diziden 2 boy duymuş oguz kaan destanına dayanan Türk boylarını bilmiyor
Senin Türklüğün Trabzon'daki pontus rumlarinin Türklüğü gibi galiba
@Zatı_dehb 1953 ne lan öncesi yokmu bunun mk yerleşik hayata geçtikten sonrasını ne yapiyim
Goceriz gocer
Algıları kapandi gidip dirilişin hangi bölümünde bu boylardan bahsediliyor diye youtuba baktı kesti
@Zatı_dehb ya bırak mk bi mok bildiğin yok konar göçer olduğunu biliyon sadece soyağacında 1890 küsürlü yıllara kadar gösteriyo mk dedenin dedesine kadar ne anlatıyon sen
Ufff cehaletini al git
Yazdıklarımı oku angut atadan deden zaten kizilisik boyundan olduğumuz teyitli onuda geçtim Osmanlı nüfus kayıtları değil askeri kayıtlarında çıkıyor zaten basibozuklar diye geçer
Başı bozuklar bak sana yeni bilgi git youtubeden bak
@Zatı_dehb git bir e devletten soy ağacına bak sen 1953 ten öncesine bak mk hala bakıp öğrenmediysen o senin cehaletin
Baktım gardas baktım gel numara ver ss atıyım e-devlet diyor hala ben sana Osmanlı askeri kayıtları diyorum
Ezik yerleşik hayata 1953te geçilmiş diyorum zorunlu olarak iskan edilmişiz
Cahillllllllllll vaaaaaaar polissssssss
tr.m.wikipedia.org/wiki/Ba%C5%9F%C4%B1bozuk
Ah vikiden bak basibozuklari kim oluşturuyor
@Zatı_dehb olum senin 1953 ten öncesi yok belliki sende ne olduğunu bilmiyosun kafan karışık git öğren sonra gel buraya
Kardeşim 1953 te tapu almışız sadece tapu la tapu
Onun öncesinde Türkmen yoruk kültürünü birebir yaşıyormuşuz hala
semrabayraktar.blogspot.com/.../...-tarihcesi.html
Al sana buradada yoruklerin soy ağacı var kayı beyi
Kayi beyi
@Zatı_dehb önce kızılışıktın şimdi başıbozuğum diyosun
Ahaha kayi boyundanmis
Ulan askeri adı basibozuk nerenle dinliyorsun
Vak kardes bozoklar avsarlar Kızılışıklar bu bizim boyun oymagin otagin sıralaması
Osmanlidaki görevinizde basibozuk birliklerine asker çıkarmak ve hayvancılık
Anladın mı şimdi kayi beyi
Nitelikli okul hepsi lakin nitelikli öğrencilik yok. Okula sekse gidiyorlar. Okuyan bir kişi ya çıkar ya çıkmaz
dünyanın en zengin diline kadar iyi gidiyordu 😂
Bir farkin yok dünyadaki en nitelikli dil bilimciler bunu diyor ama tek dil bilen şahıs öyle değil diyor bas git kardeşim
Sakin ol kürdo eheheheh
Ben Kürt değilim bebeğim ama Kürtçe Türkçe'den daha zengin 😘
Halla halla anketi yapan kim
Al bir tane daha
Ysk yaptı kanka %51 cahil çıktık
Abi şaka mısın tüm dünyada yayınlandı aç bak tüm haber sayfaları paylaştı
Gene iyi çıkmışız bence.
Belkide biriciyz
İlk 8 hangi ülkeymiş
Hindistan Afganistan Pakistan falandır büyük ihtimal
Hindistan olamaz bence hindistanın eğitim sistemi gayet iyi