🇺🇸ABD-🇷🇺Rusya? Özellikle Trump döneminde sanmam. Çünkü Trump Rusya yanlısı. Gerekirse Avrupayla savaşır yinede Rusyayla savaşmaz. Ama Trump harici kimsenin döneminde de çıkacağını sanmam çünkü Biden döneminde o kadar çok şey oldu ki çıksaydı o dönemde çıkardı. Rusya bunu istemedi. ⛔️
🇺🇸ABD-🇨🇳Çin? Şu an ABD'nin en zıt kutbu Çin. Ama Çin teknolojiye ve modern Dünyaya bu kadar yatırım yapmışken Dünya savaşını çıkarmak istemeyecektir. ⛔️
🇺🇸ABD-🇪🇺Avrupa? Bir şey söyleyeceğim, Dünya savaşı çıkarsa bu ikisi arasında başlar bence. Avrupa ve ABD birlikken kimse onlara karşı çıkamaz ama eğer herhangi bir konuda savaşacak kadar karşı karşıya gelirlerse 3. Dünya Savaşı ABD-Avrupa arasında patlak verebilir. ⏳
Kısacası bence ABD veya Avrupa hariç kimsede Dünya savaşı çıkaracak kadar cesaret yok. Çıkarsa burdan çıkar.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
tüm dünya olabilir
olasi bir dunya savasi olursa abd tarih olur. abd somürü olarak isliyor.. abdnin yollari kapandigi an isi biter...
Bencede.
fikrin kısmen doğru abdnin tamamen tarih olması için çok büyük ve uzun süreli bir çöküş yaşaması gerekir
İsrail ve İran arasında gibi geliyor bana çıkarsa burdan çıkar Rusya İran'ı destekler İsrail zaten ABD köpeği
Bence özellikle Rusya ve Çin'in kendisinden başka kimseyi düşündükleri yok o yüzden Rusya İran savaşa girerse İran'ı umursamaz. Bu arada Çin-Tayvan meselesi de var ordan da ABD Tayvan'ı askeri olarak desteklerse bir şeyler olabilir.
İran'da ABD nin gizli müttefiği ve İsrail'in kan kardeşi. İran ve İsrail aynı haltin laciverti.
İran ABD savaşı demek asyadaki petrol yerlerinin büyük bir çoğunluğunu ele almak demek Rusya buna asla izin vermez İran'ı sevdiğinden desteklemez zaten toprak için destekler İran'ı orası da ABD ye kalırsa Rusya çok zayıf kalır buna izin vermez
İran'a ABD'nin gizli müttefiki derken ne düşündün dostum ne gibi ortak çıkarları var bu 2 devletin söyler misin bende bileyim
İran'ın misyonu İsrail ile aynı. Zaten Pers dediğimiz kavim hiçbir zaman bize veya diğer müslüman toplumlara dost olmamıştır. Bu Persler geçmiştede Bizans ile Roma ile hep ittifak halinde olup bizimle savaşırlardi. yani Persler Batı'nın tarih boyunca doğudaki tek dostu oldular. İran dediğimiz ülke 79 İslam devrimine kadar açıktan açığa Amerika'nın Ortadoğu'daki en büyük müttefiki idi hatta İsrail'den dahi daha yakındı. En son teknolojiler silahlar İran'a yağıyor Hollywood sürekli İran reklamını yapıyordu aynı günümüzde İsraile olduğu gibi. Sonra Amerikan dostu şah Pehlevi zamanla İran'ın güçlenmesi ile Pers milliyetçiliğine yönelmeye başladı bu İran'ın büyümesini içeriyordu ve ABD nin ve Batı'nın çıkarlarına tersti. Sonra ne oldu. İslam devrimi yapıldı yine ABD ve özelliklede Fransa desteği ile
Fransa'da bulunan Ayetullah humeyni yine bir Fransız uçağı ile kahraman edası ile Pers ülkesine geldi önder gibi adeta. sonra İran farklı bir misyonla bu sefer düşman görünümlü dost rolü oynamaya başladı. İranin ABD veya İsrail'e ters herhangi bir adımı var mı yok. Sadece şov yapıyor. Arka planda birlikteler hatta 79 sonrasında İran'ın baş müttefiki Fransa'dir. Fransa ve İran arasında şu sizmaz. Fransa hem İran'ı hemde İran destekli Hizbullah yönetimindeki Lübnan'a tam destek veriyor.
Amerika hangi ülkeler arasında olmasını istiyorsa o ülkeler arasında olur dünyanin ipleri şu an o gaddar sarı kafanın elinde.
Büyük devletler ortadoğuyu karıştırma projelerine devam ederler onun dışında dünya savaşı çıkmaz.
Kimse kendi ayağına sıkmak istemez.
ABD ve Çin asla savaşmaz
Üçüncü Dünya savaşı hiçbir zaman gerçekleşmeye ek
Bence mutlaka bir gün olacak.
Savaş çıkaracak ön büyük potansiyel rusyada bence
Rusya yapsaydı onu geçen yıllarda yapardı bence. 600 binden fazla askeri öldü yinede ABD ve Avrupa'nın kılına zarar veremedi. Rusyadan onu beklemiyorum.
abd çin arasında olur
Türk halkı zaten savaşmadan seçimiyle savasiyor
Abd çin
seviim olmaz
Yatarım uyurum ben