Hic sikmayan biri icin diyorum daha cok ortalama 130 ila 160 desibel araliginda ses cikariyor bir tabanca ve kulak agrimasina beden olacak ses duzeyi 140 desibel
Siz ne dusunuyorsunuz
Hic sikmayan biri icin diyorum daha cok ortalama 130 ila 160 desibel araliginda ses cikariyor bir tabanca ve kulak agrimasina beden olacak ses duzeyi 140 desibel
Siz ne dusunuyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
dayanırım evet
Askerler kulaklıkla mı geziyor avcılar kulaklık mı takıyor. Bu nasıl cahilce bir soru
Sivil olan oyle alakasi olmayan kisiler icin dedim daha cok evet yanlis anlasilmis
Hiçbir sıkıntı olmaz. Ayrıca kimse silahla doğmaz herkes bir gün sivildi🙂
Meslek gereği alışkanlık yaptı ama takmak kulak sağlığı için önemli
Dayanıyoruz yani kulağımızın yanında atmıyoruz :D
Kimisi korkuyorum duyor cinlatiyor sagir oluyorum vb. Vb. Kendim kapali alanda sıkmistim ses cok fazla yankilandi ama acik havada sikinca ses kilometlerle yayiliyormus
Evet çınlama oluyor zaten ilk başlarda. özellikle kapalı alan etkisi çok ama açıkta olmuyor.
Aciksa sesin uzaktab duyulmasi muhendislik harikasi birsey oldugunu gosteriyor silahin
Yok o mermi ile alakalı. subsonic mermi kullan dene bakalım :)
Valla poligon yokki eb yakin poligon manisanin ilcesindeydi oraya gitmistim oradada tufek sar109 vardi 9mm *. Cok guzeldi kulaklik takmadan sıktım israr etmediler tak diye zaten kulak sagligi vb. Duyorlar konfor alanindan cikarmamak istiyorlar bizi emperyalist guclere karsi cikamamiz icin silah sesinden korkmamizi istiyorlar amerikan projesi bu :D mermi tanesine 40 tl falab isteniyordu
adam seviyorlar 40tl ne ya :/ neyse
İsranbulda 90 100 tl istiyorlar sirf fiyat ucuzlamasi icin avrupada poligona bile gidesim geliyor imkan olsa
O kadar masraf yapana kadar kendin al daha iyi.
Dayanırım. Öyle yapıyorum zaten
YouTube da dinliyorum bazen.
dayabırsın tabiki