çok sık haber oluyor evli kadınların kaçması neden?
ekonomimi toplummu bozuldu , yoks heyecanmı arıyor toplum
çok sık haber oluyor evli kadınların kaçması neden?
ekonomimi toplummu bozuldu , yoks heyecanmı arıyor toplum
Daha çok pasif erkekler den kaynaklı bir durum neden dersen hocam korku yanlış yapanın önüne geçer karşı taraf yumuşak olunca kadınlar isteyince her yanlışı yapar ama aksi durum olsa karşı taraf harbi erkek olsa kadın öleceğini bildiği için aldatamaz başka erkeğin altına yatamaz programda da görüyorum aldatılan erkekler erkek demeye bin şahit lazım olduğunu görüyorum
Bence de
Kadın gibi psifler
Kesinlikle öyle hocam yaşantında çok enteresan şeyler gördüm mesela çevremdeki kızlar çorap değiştirir gibi erkek değiştiriyordu patlak geziyordu sonra köye gidip bir tane saf buluyorlardı kendilerini yamayıp karşı tarafı kandırıyorlardı örneğin evdeki Bir çocuk bile annesini hiç dinlemez babasını dinler sözünü neden çünkü babasından korkar çünkü sonunun kötü olacağını bildiği için o yüzden dedim korku her zaman yanlış yapmanın önüne geçer
Örneğin erkek kız fark etmiyor beni tanıyan bana yanlış yapamıyor çünkü karakterimi biliyorlar sonlarının kötü olacağını biliyorlar tepkimin fiziksel olacağını bildikleri için bana yanlış yapamıyorlar düşünüyorlar yanlış yapacakları zaman bile
En iyisini yapıyorsun bi erkek aldatılıyorsa saf olduğu ya da saf davrandığı ıcındır
Bak bunda doğrusun geçen gün haberde izledim hocam adam karısını evde erkekle basıyor adam 3 kattan atlayıp ölüyor karısına hiçbir şey demiyor tabii ki senin karın aldatır sadece erkek mi suçlu burada en suçlu olan kişi kadın ama kadına hiçbir şey yapmıyor çok gülmüştüm kadını evde kim var diye soruyor adam kimse yok diyor bak diyor sevgilin aşağı atladı öldü diyor kadın hiç zikinde değil 😄
Kadının aldatması mezarda biter erkeğin aldatması boşanma dairesinde biter bu gerçek değişmez
Ahbabaha
Ben o adam o kadar canımsın görmedim o kadar güldüm ki sevgilin nerede diyor direkt kadını boğazından tutup aşağı atacağı yere nerede diye soruyor 🤣
@İlginim37 haklısn
Ekonomi bozuk olunca kadın dayanamıyor, bir umut aramak için evinden yuvasından çocuklarından kaçıyor. Bence bunun suçu günahı ülkeyi yönetenlerin başındadır. Ülkeler geliştikçe daha çok isyerleri daha çok halkı para kazanması gerekirken şimdi kötü yönetimler sayesinde orta direk elindekini avcundakini harcayarak fakir konuma düştü, bunlar başarısız yönetimlerin ortaya çıkardığı sonuçlardir
Yanlış kişiyle anlamadan, bilmeden evlenip, pişman oluyorlar.
Zannediyorlar ki o kaçtıkları adam el üstünde tutacak.
Oysa hevesini alınca o da aynı bok olacak 😂
Cevap
5Cevap
aşk olmadığı içindir
Mantık evlılılıgı yaparsan genç yakışıklı erkekler ilgini çeker aşk evliliği yapacaksın
Sirf hayatım kurtulsun diye yaslı cirkin adamla evleniyorlar sonra gence kaçıyorlar
Kadinin istedigini kim iyi verirse ona gider. Degismez kanundur bu.
Toplum bozuldu ve evli kadın yapar ana kabul etmez yaptığını
Her zaman bozuktu
Temelde ekonomi
millet azmıs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?