Avukat Fatih Özgökçen olur kendisi Konyaspor başkanı iken klübü mali krize soktu şimdi de AKP'nin Konya il başkanı olarak göreve başladı böyle hırsızların parti bünyesinde ne işi var anlamıyorum 🤔
Fotoğraftaki ortada olan çantalı hırsız'ı tanıyor musunuz?
ooo soruyu kaldırırlar yakında. Site de akp yi eleştiren her ne yorumum sorum varsa kaldırıldı. ne hakaret ne suçlama var üstelik. Senin soruya da şimdiden Allah rahmet eylesin kanks
İnan desteklenecek hiç bir şeyleri kalmadı. Ben hiç desteklemedim :) Siyaseti 17 yaşımda bıraktım. Gerçekten bazı ülkeler sömürülmek için varlar. Türkiye de bunlardan biri. Vatanı milleti ve insanları için çalışan bir yönetim hayatım boyunca görmedim bu ülkede. Gerçi 1930 lardan sonra hiç görmedim. Şu an Türkiye gelişmiş ülkelerin avmsi gibidir. Onların en iyi musterisidir. Bizdeki kadar çikolata gofret bilmem ne tüketim çılgınlığı çok az ülkelerde var. Dolayısıyla sömürülüyoruz ama parası karşılığında. Bunu da bu hükümet zamanında gördüm. İnsanlarımız yönetilmek değil güdülmek istiyorlar. Siyasetin tek amacı o pastadan payını almaktır. Bu chp de de aynı akpde de hdpde de...
Siyasete girenler boşuna girmiyor ki, hepsi ve her partide tek amaçları o doymak bilmeyen ceplerini doldurmak. Toprak, böcekler, larvalar, karıncalar, sinekler doldursun gözlerini