İnşallah ama neden erken seçim için çalışma yapmıyorda 3 3,5 yıl önceden adayını belirlemeye çalışıyor
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Seçim büyük ihitmalle 2028'e kalmayacak. Çünkü Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için ya erken seçim ya da Anayasa değişikliği gerekiyor. şu an için Anayasayı değiştirmesi zor. CHP'de bu yüzden belirlemek istiyor ama partide bir curcuna var. Bunlar yine eline yüzüne bulaştıracak gibi.
Bana böyle gelin yok ülke daha güzel olsun hataları görsünler felan ee adam hataların farkın kendi yaptı hataların peki seçim tahmini ne zaman olur 2027 baharımı ya da 2027 sonbaharımı ya da daha erken 2025 2026 mı
Ama yinede saçma değilmi bence bir an önce meclise erken seçimle ilgili görüşmeye çağırmak varken seçim kesinleştirip öyle aday belirlemek varken 6 lı masa gibi normal seçime 2 yıldan fazla süre varken çalışmalara başlamak aday belirleme felan
Muhalif seçmen aday bekliyor ama. Muhakefet tek başına erken seçime karar veremiyor, iktidarın buna yanaşması lazım. İktidar ne zaman isterse o zaman erken seçim olur. Aday belirleyip ona göre çalışmalar yapacaklar.
Bir nevi öyle. Zaten onlar da biliyor erken seçim olacağını, zamanı sıkıştırmadan halletmek istiyorlar ama CHP'de işler karışık. Özgür Özel'e güven olmaz zaten Mansur'da Ekrem'de aday olmak istiyor, bakalım ne olacak. Parti içinde ayrışmalar var.
Üstat şimdi şimdi erken seçim olmadı ve aday berilendi 3 yıl boyunca niye bu adamın peşine takılsın anlamadım o yani değişim olcaksa desteklerim ama niye açıklamayorlar amaçlarını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ülkeyi daha iyi bir yer yapmak
İnşallah ama neden erken seçim için çalışma yapmıyorda 3 3,5 yıl önceden adayını belirlemeye çalışıyor
Seçim büyük ihitmalle 2028'e kalmayacak. Çünkü Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için ya erken seçim ya da Anayasa değişikliği gerekiyor. şu an için Anayasayı değiştirmesi zor. CHP'de bu yüzden belirlemek istiyor ama partide bir curcuna var. Bunlar yine eline yüzüne bulaştıracak gibi.
Bana böyle gelin yok ülke daha güzel olsun hataları görsünler felan ee adam hataların farkın kendi yaptı hataların peki seçim tahmini ne zaman olur 2027 baharımı ya da 2027 sonbaharımı ya da daha erken 2025 2026 mı
Bence bu yıl seçim olmaz. Benim tahminim 2026 yılının ortaları olabilir.
Bencede katılıyorum 2025 te olmicak daha sonra gibi neyse hayırlısı
Aynen hayırlısı
Ama yinede saçma değilmi bence bir an önce meclise erken seçimle ilgili görüşmeye çağırmak varken seçim kesinleştirip öyle aday belirlemek varken 6 lı masa gibi normal seçime 2 yıldan fazla süre varken çalışmalara başlamak aday belirleme felan
Muhalif seçmen aday bekliyor ama. Muhakefet tek başına erken seçime karar veremiyor, iktidarın buna yanaşması lazım. İktidar ne zaman isterse o zaman erken seçim olur.
Aday belirleyip ona göre çalışmalar yapacaklar.
Yani ilk adımı muhalefet atacak diyorsun anladım
Bir nevi öyle. Zaten onlar da biliyor erken seçim olacağını, zamanı sıkıştırmadan halletmek istiyorlar ama CHP'de işler karışık. Özgür Özel'e güven olmaz zaten Mansur'da Ekrem'de aday olmak istiyor, bakalım ne olacak. Parti içinde ayrışmalar var.
Valla bende korkuyorum Kılıçdaroğluda dedi Erdoğan zayıf halde alırım diye şu an bu haldeyiz buda o triplere girer diye
Hiçbir siyasiye ya da partiye güvenmiyorum, hepsi cebinin derdinde, milleti düşünen yok. O yüzden salla gitsin, her şey olacağına varır.
Mevcudu ne kadar kotu olduğunu insanlara göstermek:)
Peki ülkeyi erken seçime götürmeden neden 3 3,5 yıl önceden adayını belirliyor merak etim bu erken seçim ben çok istiyorum niye buna çaba yok
Adayi belirlemek erken seçim için gerekli iste
Üstat şimdi şimdi erken seçim olmadı ve aday berilendi 3 yıl boyunca niye bu adamın peşine takılsın anlamadım o yani değişim olcaksa desteklerim ama niye açıklamayorlar amaçlarını
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!