Tekrardan salgın başlayacak dedi ve şu an tüm ülke influenzadan yıkılıyor. Anlattıkları gerçek olabilir mi?

Tekrardan salgın başlayacak dedi ve şu an tüm ülke influenzadan yıkılıyor. Anlattıkları gerçek olabilir mi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu adamın heder oldum aşkına bilerek şarkısı müq ya
Şey tamam da ama ben başka bisey sormustum :))
Kızmadığınız için teşekkürler, astral seyahatte her şey mümkün, astral seyahat videoları altındaki yorumlardan anladığım kadarıyla bir yeri hayal ediyorsun kendini tam olarak hazırlıyorsun astral seyahatle oraya gidiyorsun, belki bu adam da öyle bir şey yapmış olabilir. Gerçi lucid rüya astral seyahatten daha kolay diyor vikipedi ama bu da demek oluyor ki astral seyahat yapabilen biri çok zeki ve kolayca odaklanabiliyor demek ki.
Estağfurullah ne kızması aksine soruya katıldığın için teşekkür ederim :) ewt astral seyahattan bahsediyor ve gördüklerini anlatıyor. Neden her dediği çıkıyor.
Soruyla alakasız yanıt yazdığım için kızarsınız diye düşündüm. Dediğim gibi astral seyahat zor bir deneyimdir yaptığını söyleyenler de kendisini en olmadık yerde bulabilirler. Aslında vikipedinin benden daha açıklayıcı anlatacağını düşünüyorum, isterseniz bir gözatın.
Kızmak ne haddime prenses miyim ben? :) astral seyahati iyi biliyorum. Ben bu adamın anlattıkları şeylerin gerçekleşmesine şaşırıyorum.
Astral seyahatten öğreniyordur işte, aslında ben de yapmak istiyorum ama gümüş kordonum kopar diye korkuyorum. Gümüş kordon koparsa gerçek bedene geri dönüş olmuyor maalesef.
Gümüş kordon? :))
Daha detaylı bir bilgi için googlelamak zorunda kaldım kusura bakmayın.
"Beden dışında iken gümüş kordon olarak adlandırılan bir ip ile yataktaki bedeninize bağlısınızdır. Ölüm hali gümüş kordonun kopması halidir, eğer gümüş kordon koparsa bir daha bedeninize dönemezsiniz."
Değişikmiş. Onu iyi ayarlamak gerekiyor bu durumda
İşte o yüzden her insan yapamaz, demek ki Yusuf Güney bunu iyi ayarlıyor ki astral seyahate çıkıp geri dönebiliyor. Hatırlarsanız Yusuf Güney astral seyahate çıktığını söylüyordu insanlar da bunu dalgaya alıp gülüyordu.
Evet onu anlatiyorum ya işte ben. Adam bunu iyi yapıyor.
Adam kahin
Hele şükür sorumu anlayan biri çıktı :)
Dimi
Sence de ne dediyse cikmiyor mu?
Çıkıyor
İlginç birisi.
Bence de. Son zamanlarda yaptığı açıklamalara herkes güldü ama adam ne dediyse bir bir çıktı.
Ben o kadar bilmiyorum ama biraz hakkında haber yaptılar diyə biliyorum.
Şöyle özetleyim. Astral seyahat yaparak boyutlar arasi varliklara temas etmis. Ayrica dünyada neler olacağını söyledi.
Onu nasıl bilebilir ki? Bunu kimsə bilemez.
Astral seyahat yaparak biliyor iste
Nə alaka? Gaybı sadəcə Allah bilir.
Orası öyle de.. kehanetleri tutuyor adamin iste.
o kim ya
Sanatçı adam.
Tanımıyorum
Sanatçı adam yahu.