Gündem Şehriniz de kar var mı? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl S. s ❄️❄️❄️ Şehriniz de kar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ankara da yok maalesef 1 0 Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Bu sabah işe zor geldim, araç kullanırken yağan kardan önümü göremiyordum... 1 6 Yorumla flaneurx 1 yıl Bende o yüzden kırmızı ışıkta çektim story attım 😂😂 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl İnşallah akşam dönüşü sıkıntı olmaz : )) Yorumla flaneurx 1 yıl Ben erken çıkarım okul saatini bahane edicem 😂 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Bende erken çıkarım, bir şey bahane etmeme gerek yok, ben gidiyorum derim ve çıkarım 😂 Yorumla flaneurx 1 yıl Patron olunca 😒😒 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Patron değilim : )) Yorumla
İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl En büyük hayalim böyle havalarda ülke genelinde tatil olması oooff 2 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Sabah ofise gelirken yağıyordu ama şu an sanırım yağmıyor 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sabah atistiriyordu şimdi kesti yerde kar yok 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başladı da ilginç bir şekilde bazı yerlerde var ama yakın başka yerlerde yok 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl En son 1993'te yağmıştı. Ben dogmamistim daha 🤣 1 2 Yorumla flaneurx 1 yıl Sesli güldüm 😂😂 Yorumla perlamare 1 yıl Biz böyleyiz işte, kar yağmadan da guldururuz 🤣 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl İstanbul'da yok 😉 1 4 Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl @flaneurx orası istanbulun neresi anadolu yakasinda kar yok Yorumla flaneurx 1 yıl Beylikdüzü Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl @flaneurx ok anladım 😉 Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl @flaneurx orada var mı yağış devam. ediyormu burada yok Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Gündem konusunda 912 cevap paylaştı. İstanbul'da kar göremedim 1 2 Yorumla flaneurx 1 yıl Hangi İstanbul da 😒😒 Yorumla emre00 1 yıl Fatihin Fethettiği İstanbul Yorumla
Aşk_tanrısı_eros Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 50% 1 yıl Yağmadı kar maalesef 😔 ancak çok soğuk 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 337 cevap paylaştı. Yok ama kuru soğuk var iki gündür.. üşüyorum.. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yüksek yerlerde var şehir merkezinde yok 1 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Var ama arada bir yerini yağmura bırakıyor 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Gündem konusunda 415 cevap paylaştı. Lapa lapa hem de. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. maalesef 1 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Gündem konusunda 989 cevap paylaştı. İzmir yok 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 648 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Çilekkızzz123 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Hayır yok 2 1 Yorumla YoğurtluTantuni345 1 yıl Benim de yok ne kadar çok ortak noktamız var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ankara da yok maalesef
Bu sabah işe zor geldim, araç kullanırken yağan kardan önümü göremiyordum...
Bende o yüzden kırmızı ışıkta çektim story attım 😂😂
İnşallah akşam dönüşü sıkıntı olmaz : ))
Ben erken çıkarım okul saatini bahane edicem 😂
Bende erken çıkarım, bir şey bahane etmeme gerek yok, ben gidiyorum derim ve çıkarım 😂
Patron olunca 😒😒
Patron değilim : ))
En büyük hayalim böyle havalarda ülke genelinde tatil olması oooff
Sabah ofise gelirken yağıyordu ama şu an sanırım yağmıyor
Sabah atistiriyordu şimdi kesti yerde kar yok
Başladı da ilginç bir şekilde bazı yerlerde var ama yakın başka yerlerde yok
En son 1993'te yağmıştı. Ben dogmamistim daha 🤣
Sesli güldüm 😂😂
Biz böyleyiz işte, kar yağmadan da guldururuz 🤣
İstanbul'da yok 😉
@flaneurx orası istanbulun neresi anadolu yakasinda kar yok
Beylikdüzü
@flaneurx ok anladım 😉
@flaneurx orada var mı yağış devam. ediyormu burada yok
İstanbul'da kar göremedim
Hangi İstanbul da 😒😒
Fatihin Fethettiği İstanbul
Yağmadı kar maalesef 😔 ancak çok soğuk
Yok ama kuru soğuk var iki gündür.. üşüyorum..
Burada kar yağışı yok.
İstanbul'da varmış burada yok henüz
Sen pp yimi degistirdin kizzz
Yüksek yerlerde var şehir merkezinde yok
Hayır güneşli ama ayaz var.
Bırak karı yağmur bile nadiren yağıyor
Var ama arada bir yerini yağmura bırakıyor
Ne karmış bi yağmadı gitti
Baya hem de
Lapa lapa hem de.
maalesef
Hiç yağmıyor