6 Şubat 'ın acısını henüz atlatamamışken İstanbul'da daha ağır bir yıkım bizi bekliyor gibi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
6 Şubat 'ın acısını henüz atlatamamışken İstanbul'da daha ağır bir yıkım bizi bekliyor gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değil ama naparsın. Coğrafya kaderdir dedikleri bu olsa gerek. Yine dua etmekten başka çare kalmadı millete.
Bizim millet böyle olduğu müddetçe biz hiç hazır olamayız. A partili Apartiyi savunur a partiye suç
Atmaz , C partili c yi savunur c ye suç atmaz. Bizim millet takım tutar part tuttuğu müddetçe, görevi liyakatli kişilere vermediği müddetçe biz daha çok böyle mesajları alırız.
Niye kanka, Esenler belediyesi 60 bin konut yenilerken tek bir sene içinde 20 milyon TL'yi aşan kira yardımı yaparken neden İBB paraları cukkalıyor? İBB başkanı paraları çatır çatır yerken A partisine neden b'ok atmam gerekiyor?
A partisine neden bok at biliyormusun Tozkoparan’da kentsel dönüşüm bahanesiyle boşalttıkları evleri halen yapımına başlamadıkları için ay boşalttıkları ev sahiblerine hala kira yardımı yapmadıkları için at. İstanbul’u depreme hazırlamadıkları için at. Daha sayayım mı.
Tozkoparan'da 3. Etap tamamlandı sen ne anlatıyorsun ya?
Güngören Belediye başkanı Bünyamin Demir, tanımasam yalanına inanıcam.
Sen Tozkoparan'da kentsel dönüşüm yapılmasın diye mücadele eden kitlenin farkında mısın peki? Depremde ölebilmek için can atıyorlar resmen.
Tozkoparan da ki evlerden çıkan benim sana mı inanayım
Sosyal medyaya inanmayın
Bunu bana sosyal medya aracılığıyla söylüyorsun, dalga mı geçiyorsun?
Bünyamin demir babanın uşağımı. Sosyal medyadan tanıyorsun veya sokakta gördüğün kadarıyla. İç kısmı bilmiyorsun. O yüzden bana burada bilmişlik taslamayın.
Ya eleştirebileceğin en son kişiyi önüme atıyorsun Allah rızası bir git ya 😂
ya bende suç a partiliye laf atıyorum. Sen a haber izlemeye devam et
Ben NTV ve CNN izliyorum. A Haber ve SZC, Halk TV gibi kanallar daha çok sizin gibilere hitap ediyor.
Aynı b*k un laciverdi 😄
Tarafsız kanal yok, benim tercih ettiklerimin biri biraz sağcı ve diğeri biraz solcu.
Ne yapayım canlı yayında yalan söylediği için uyarı alan HALK TV mi izleyeyim 😂 Yoksa Kemal Kılıçdaroğlu'nun istediği gibi konuşmadığı için Portakalın kovulduğu Fox'u mu izleyeyim?
değil inşallah kayıp çok olmaz
Allah yardımcınız olsun
Hazır değiliz
Hazır değiliz
Hazırız