Putin'e aptal dediği için ünlü bir Rus müzisyen polis baskınında 10. kattan camdan asagi atılmış... yani mutlak bir Putin otoritesi var ve savaşi eleştirenler infaz ediliyor...

Putin'e aptal dediği için ünlü bir Rus müzisyen polis baskınında 10. kattan camdan asagi atılmış... yani mutlak bir Putin otoritesi var ve savaşi eleştirenler infaz ediliyor...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
rusya bence
Eşit diye düşünüyorum bir yerde Puding'in zulümü... Diğer yerde de Reçel'in zulümü...
Putini ülkesinde elestirebilecek muhalif bile yok... en son muhalefet başkanını hapishanede öldürdü... pek aynı değil gibi
Bizde de iktidarı eleştirecek adam yok zaten... Halktan Eleştirenlerde tutuklanıyor zaten.
Türkiye'de demokrasi anlamında bence örnek ülke değil... Özdağ mesela içeri alındi nedeni pek de bilmiyorum ama muhalefet parti başkanını içeri atmak nerden baksan demokrasiyle uyusmuyor ama 10. kattan adam atmak da ne bileyim
Evet Katılıyorum... Ve şunuda söyleyeyim. Rusya, Çin, Kuzey Kore gibi ilkel ülkelere özeniyor, Bizim Reçelimiz
Hayır bence onalr bize ozeniyor
Olabilir... Demek istediğim genellikle onları örnek veriyor iktidar.
putin ulkesini dusunuyordur en azindan. bizimkiler arablari dusunuyor bixden cok
Arapları da düşünmüyorlar bence gelecek oyları dusunuyorlardir
kuxey kore lideri gibi bir adam lazim bize. adalete aç hissediyorum. haberler psikolojimi bozuyor.
Bizim milletin diktatör sevdası nerden geliyor anlamadım... sen Kuzey Kore liderinin adil olduğunu mu düşünüyorsun... işine gelen insanları kayirir çünkü kayirmasini engelleyecek bir şey yok... işine gelemyeni de bak ben nasıl adalet dagitiyorum diye işkenceyle öldürür
varsayimlar hep
Ne varsayımı... babasının cenazesinde aglamayani cezalandıran adamdan adalet mi bekliyorsun 😅
Ikisindede demokrasi yok
eşit