Edecek mi denmez artık masa başında zaten eller sıkıldı anlaşmalar yapıldı onlar sadece gidecekler ve ne Avrupadan nede başka bir yerden bir çıt sesi bile çıkmayacak bunun için… herkes üç maymunu oynayacak isteyen istediğini gene alıcak Ortadoğu’da ☠️
Üzücü evet ama bu coğrafya ya yersin ya da yenilirsin başka seçenek yoktur buralarda… sen bak Allah’a şükür zayıf ve kolay kolay yıkılacak bir ülke değiliz.. Atam sağolsun….
Bu konu, tarihsel, politik ve insani bir sorundur ve çok derin bir arka plana sahiptir. İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar uzun süredir devam etmekte ve çözümü, tarafların karşılıklı anlayış ve adil bir barış süreciyle mümkün olacaktır. Sürgün gibi bir adım, uluslararası hukuka ve insan haklarına aykırıdır. Sonuç olarak, bu tür bir gelişme, uluslararası toplumun müdahalesi ve çözüm arayışlarıyla şekillenecektir. Ancak, kesin bir öngörüde bulunmak bu karmaşık meselede mümkün değildir.
Ben sana bir şey diyeyim mi Bizim Türkiye'ye Trump gibi bir adam lazım ülkesinin gerçekten seven düşünen bir insan lazım bak adam ne yaptı herkesi şutta da Amerika'dan
Saf ırk istiyor Mesela almanlarda bunu istiyor Şubat 'ın sonunda seçim var bir parti Türkleri istemiyor kazanırsa Almanya'daki Türklerin hali böyle olacak
İsrail hiçbir şey yapamaz. Çünkü israil diye bir devlet yoktur. Filistin toprakları vardır. Filistin devleti vardır. Biraz tarih biliyorsan bunu bilmen gerekiyordur. Netenyahu yahudi'dir ve yahudiler müslümanları sevmezler. Sebebi var anlatırdım buraya yazacak bir yer degil, siyasi yorumları kaldırıyor oyüzden yazamıyorum.
İsrail filistini tamamiyle rle gecirip yoneticilerini kendisi tayin etmeye basladiktan 100 yil sonra kendisini bagimsiz zanneden filistinliler olacak mi acaba. Onu çok merak ettim simdi.. nerden geldiyse aklima bu soru aniden?
Gazze ve Batı Şeria'yı İsrail ilhak ederek topraklarına katacak. İsrail topraklarında birlik sağlandıktan sonra Büyük İsrail projesinde orta doğu'da haritalar değişecek.