Gündem 2024 Türkiyenin en sıcak 10 ili açıklanmış ama listede istanbulun tek bir ilçesi bile yok. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 1 Çukurova2 Seyhan3 Yüreğir4 Sarıçam 5 İskenderun6 Tarsus7 Antakya8 Kaş9 Alanya10 Manavgatİstanbul listede yok. Ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler1 yıl İlçesi. Yanlış yazmışım 2024 Türkiyenin en sıcak 10 ili açıklanmış ama listede istanbulun tek bir ilçesi bile yok. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
policeofficer35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl 10 tane il demişsin soruda ilçe onlar yanliz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet yanlış yazmışım Yorumla Soran 1 yıl Sonra düzelttim güncellemede Yorumla
mertcannn06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Belki de bu bir işarettir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nası yani Yorumla mertcannn06 1 yıl İstanbul’dan taşınmak için Yorumla Soran 1 yıl Ben Ankara'da yaşıyorum Yorumla mertcannn06 1 yıl O zaman İstanbul dan bize ne 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ne bileyim çok büyük bir şehir ve sıcak bir şehir listede en az 1 ilçesi olur sandım Yorumla
Ekaan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl E sopuk çünkü 0 24 Yorumla Soran 1 yıl İstanbul mu soğuk? Yorumla Soran 1 yıl Ankara'ya gitmemişsiniz sanırım Yorumla Ekaan34 1 yıl Evet üşüyorum ben zen neresindesin Yorumla Soran 1 yıl Ankara Yorumla Ekaan34 1 yıl Hee oraya göre daha ılıman doğru Yorumla Soran 1 yıl Ankaranın listede olmayacağını zaten biliyorduk😅 Yorumla Ekaan34 1 yıl Ankara'da geçrekten ayaz var ya Yorumla Soran 1 yıl En sıcak ilk 10da istanbuldan bir yer bekliyordum ama Yorumla Ekaan34 1 yıl Geldin mi İstanbul'a hiç Yorumla Soran 1 yıl Evet yazın baya sıcaktı Pendike gittim arkadaşımın düğünü için baya kalabalıktı Yorumla Ekaan34 1 yıl Eğlenceli geçtimi Yorumla Soran 1 yıl Yani bence çok kalabalıktı ama havanın sıcak olması iyiydi tabi. Yorumla Ekaan34 1 yıl Günlük geldin geri mi gittin Yorumla Soran 1 yıl İki gün kalıp gittim Yorumla Ekaan34 1 yıl Gezevildin mi bari Yorumla Soran 1 yıl Yani biraz ama çok kalabalık olmasını sevmedim ama gene de İstanbul baya sıcak taşınabilsem taşınırdım Yorumla Ekaan34 1 yıl Ne iş yapıyorusn Yorumla Soran 1 yıl Daha öğrenciyim Yorumla Ekaan34 1 yıl Ne okuyorusn Yorumla Soran 1 yıl Elektrik mühendisliği Yorumla Ekaan34 1 yıl Meslektaşız desene 🤨 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel sen nerede yaşıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Yok teşekkürler Yorumla Ekaan34 1 yıl 🤔 aa neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
10 tane il demişsin soruda ilçe onlar yanliz
Evet yanlış yazmışım
Sonra düzelttim güncellemede
Liste doğru İstanbulun olmamasına niye şaşırıyonuz ben anlamadım
Belki de bu bir işarettir
Nası yani
İstanbul’dan taşınmak için
Ben Ankara'da yaşıyorum
O zaman İstanbul dan bize ne 😂
Ne bileyim çok büyük bir şehir ve sıcak bir şehir listede en az 1 ilçesi olur sandım
Yaniyoruuuuuuuz.
E sopuk çünkü
İstanbul mu soğuk?
Ankara'ya gitmemişsiniz sanırım
Evet üşüyorum ben zen neresindesin
Ankara
Hee oraya göre daha ılıman doğru
Ankaranın listede olmayacağını zaten biliyorduk😅
Ankara'da geçrekten ayaz var ya
En sıcak ilk 10da istanbuldan bir yer bekliyordum ama
Geldin mi İstanbul'a hiç
Evet yazın baya sıcaktı Pendike gittim arkadaşımın düğünü için baya kalabalıktı
Eğlenceli geçtimi
Yani bence çok kalabalıktı ama havanın sıcak olması iyiydi tabi.
Günlük geldin geri mi gittin
İki gün kalıp gittim
Gezevildin mi bari
Yani biraz ama çok kalabalık olmasını sevmedim ama gene de İstanbul baya sıcak taşınabilsem taşınırdım
Ne iş yapıyorusn
Daha öğrenciyim
Ne okuyorusn
Elektrik mühendisliği
Meslektaşız desene 🤨
Ne güzel sen nerede yaşıyorsun
Yok teşekkürler
🤔 aa neden