Akli dengesi yerinde olmayanlara suç verilmez yasasını kabul etmiyorum. Şöyle düşün örnek veriyorum. sen bir down sendromlusun ama kromozom fazlası oldugu için hastasın bunun bir bilimsel sebebi var hastasın. Bu farklı bir konudur. Haberde ki adam aklı dengesi yerinde olmadıgını söylüyor. Aklı dengesi yerinde olmayan insanların bilim'de bir teşhisi yok. Bir hastalık degil, bilim diyor ki psikolojik rahatsızlık diyor. Tıpta ve bilim'de hastalık olarak geçmiyor. Neden mahkeme'de , aklı dengesi yerinde degil diyip rapor veriyoruz? Belki bilerek yapıyor. Şöyle düşün her suçu işlesin ceza almasın hangi alemde yaşıyoruz ozaman insanlar neden akıllı davransın herkes akli dengem yerinde yok desin her haltı yapsın böyle bir şey olabilir mi? Bu tamamen saçmalık , onaylamıyorum. Psikolojisi yerinde olmayan kişiler ceza almalıdır. Bir insan başkasını öldürsün mahkeme 'de kendini savunsun desin ki aklım yerinde degil desin ceza almasın serbest kalsın yarın gitsin başka bir insanı öldürsün böyle saçma bir anayasa maddesini kabul etmiyorum. Belki adam bundan zevk alıyor o yüzden yapıyor? Bunu asla bilemezsin insan beyni karışıktır bunu onaylamıyorum. Suç işleyenler herkes tutuklanmalıdır.
Bugün sımdı az önce haberlerde söyledi evli adam hemşire eşinin çalıştığı hastanedekı müdürle kendısını aldattıgından suphelenıyor ve eşinin telefonundan müdüre eve gel dıye mesaj atıyor müdür geliyor adam ise tüfekle bacaklarından vuruyor.. Evlı bır kadın işte hadı buyur !!! Şimdi tüm kadınlardan nefretmı edelım?
Kaancım sana ne anlatsam gerçekten boş biliyor musun vurmuş olması ayrı acı verici benim bu taciz tecavüz olayları daha çok Türkiye’de özellikle çok artması sebebiyle hiç bir erkek doğal olarak güven vermiyor ve böyle görmemiz aşırı normal o dediğinden erkeklerin çoğundada var ne ararsan var yani
Bunu yeni farketmen asıl üzücü :) Türkiye cınsellıgın afrıkasıdır. Erkeklerımızın çoğu cahil ozguvensız bakımsız ve sevgılısı kız arkadaşı olmamış bır yazlık arkadaşlığı spor arkadaşlığı yaşamamış belkı bırcogu annesının babasının köyden bulup tanıştırdıgı ilk kızla evlenmiş ınsanlar. Kumaş bellı kısaca. Bugün kapalı bir kadını dahi taciz etmeye çalışan kıtapsızlar var ülkede düşün tesettürlü ya bıryerı dahı gözükmüyor.. Ortadoğu böyle coğrafya bu şekilde
Yeni farketmedim ben başından beri böyle düşünüyorum nerden çıkardın sen bunu ayrıca cinsellik normaldir aşırısı iyi değildir yine bir terlik var ülkedeki insanlarda özgüvensizlik ayrı konu evet kapalıya bile yapan var öyle aç bir erkek topluluğunda yaşıyoruz bir kısmı “HARİÇ”
Herşeyın başı eğitim.. Kişi bilinçlenmedıkce kendını sosyal ve kültürel her anlamda donatmadıkca özgüven sahıbı olmadıkça ne duruş tarz sahıbı olabılır nede karakter.. Basit ve aciz adam çok ülkede. Damacana şiselerıne hallenen mağaza onundekı cansız mankenı öpen camide erkek erkeğe ılıskıye giren dedeler yani yazmakla bıtıremeyız boş ver … Hayırlı geceler olsun 🖐️
Bu taciz tecavüz olayları hayvanlara olsun çocuklara kadınlara çok gördüğümüz şeyler olduğu için o kadar doğal normal bişey ki nefes almak gibi doğal hemde o postun altındaki çoğu kadının düşüncesi böyle bir ben değilim mecbur bırakılıyor kimse güven vermiyor
Burada insan önce kendini bilmeli birileri birşeyler yaşıyor ya da yapıyor diye bu bütün insanlığa mal edilmemeli.. herkesin aynı yorumu yapması yorum yapanların haklı olduğunu göstermez burada yorumlardan güç alan bir kitle var ve bu karşı cinsi ezmeye çalışma potansiyeli olanlar tarafından örgütlenip yapılıyor... burada kan erkek diye zaten konumlandırılamaz.. erkeklerdede birsürü yanlış insan var kadınlardada bu kişiseldir... genel olarak adlandırılamaz..
Ben haklı olduğunu ve ya haksız olduğunu düşünmen için söylemedim çoğu kadının aklında bu var dedim öyle olsa cümlede haklı olarak böyle yazmışlar demeliydim dimi erkekleri bir kadın ezmez hemcinsi ezer adını da çıkarttı üzgünüm ama bu böyle teciz tecavüz olaylarını lütfen başka olaylarla kıyaslama çünkü haber bulmaya falan çalışıyorsun hiç bişey haklı çıkarmaz
Kesinlikle yok. Bu ülkede PKK lı bir ateistin, organize (topluca) bir şekilde cuma namazına gidip, çıkışta "şeriat istiyoruz" diye slogan attığına gözlerimle şahit oldum. Bu tür olayları asla sıradan insanları yapmadığını iyi bilin. Benzer birçok örneği yaşandı bunları... Açık alanda sek yapan çiftler, AVM ler de kadınların poposunu vidoya çekip, sonra kendi yüzünü gösteren Suriyeliler, toplu taşımada kısa etek giydi diye kadın tokatlayanlar, Atatürk heykeline çekiçle saldıranlar, Alevi vatandaşların evlerine X işaret koyanlar, başı kapalı ama mini etek giyen kadınlar vs. vs. Garip bir şekilde bu tip olaylar, bir süre gündemi işgal edip, sonra birden ortan kayboluyor. Hepsi tek elden yönetilen planlı organize provokatif örgütlerin işi. Sizin algınızla oynamak amaç.