Aponun terörist olduğunu kabul etmeyen son zamanlarda birçok kez ziyaretine giden partinin üyelerine ses yok
Ama terör elebaşının çıkmasına karşı duran Türk milliyetçisi parti üyelerine gözaltı kararı
Nerede hukuk
Nerede adalet
Ama terör elebaşının çıkmasına karşı duran Türk milliyetçisi parti üyelerine gözaltı kararı
Nerede hukuk
Nerede adalet
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zafer partisinin onlarla derdi bittiği zaman fjfjfjf
Zafer partisinin onlarla derdi yok derdi türk milleti ve terörün meclise çağırılması
ümit özdağ bir şaklaban knk yaptığı da muhalefet falan değil o yüzden kimse takmıyor herifi zaten senin gibi 3-5 kişi hariç
Hehehehe hiç takmıyor kimse o yüzden yaka paça hukuksuz bir şekilde içeri attılar hükumete nasıl bir korlu verdiyse adamı bastırmak için elimden geleni yapıyor sen git apoya destek verenlerle gez kimsenin umurunda olmasa bugün kanunsuz bir şekilde içeri atılmazdı
Knk ümit özdağ da mossad la kol kola geziyo o zaman sıkıntı yok ama dimi
Ayrıca hükümet yanlısı değilim
Heheheh kesin öyledir İsrail zafer madalyası alanları konuş önce sen az başka kaynaklara bak yalan yanlış sabah akşam a haber izleme
tamam knk
Sen ilayhiyat mı okudun Çukurova gibi bir şehirde
Sizin gibilerin zihniyeti bu işte birde insanlara yobaz dersiniz utanmadan seninle uğraşamam bak dalagana
Hayır samsunlu bir arkadaşım vardı kullanıcı adı matrix55 di o sandım
Ne alaka olm
555 var ya belki samsun plakasından dolayı öyle yazdın sandım hem ilayhiyat okumak kötü bir şey mi yobazlık ne alaka dinini öğrenmek o alanda kendini geliştirip ilim öğretmek nasıl yobazlık oluyor anlamış değilim
Ben de anlamıyorum o yüzden sorudum zaten djfjfjfj
Ayrıca her 55 samusunumu temsil eder la bu nasıl kafa sjfhfjfjf
Ne bileyim konuşma tarzınız aynı diye
Fkfjfjfk neyse hakkını helal et sana da sert yaptık
firavunun sonu yaklaştıkça zulmü artarmış
kaybettiklerinde
İnşallah