uzun uzun yazmaya, çizmeye, anlatmaya lüzum yok. müneccim yahut kahin olmaya gerek yok. siyaset bilimcisi ya da politikacı olmaya da ihtiyaç yok. her şey apaçık ortada.
türkiye bağıra bağıra bir genel af ortamına sürükleniyor. sürükleniyor diyorum zira genel affın hayra vesile olacağına inanmıyorum. suçluyu ödüllendirmekten ve ülkenin parçalanma sürecini hızlandırmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeni laf gelmesi zor ama genel kapsamlı bir af gelecek
İnşallah bizede gelir:(
Suç ne ve nasıl bir af bekliyorsun
Şimdi suçu ağır nasil desem bilemedim 20 senesi kaldı 10 sene indirim verseler çok güzel olur
Suçun içeriğini bilmem lazım ama 20 sene yatması mümkün değil
Yok zaten uzun yatmıştı cinayet olsun diyelim olur mu
Toplam kaç sene ceza aldı
Onu bilmiyorum 30 arası olabilir veya 20
Aldığı cezanın %2'sini yatıyor biliyorsun değil mi
Yani 20 sene yatacaksa yatarı 13 sene falan
Hayır bilmiyordum teşekkür ederim
Viy sevindim şimdi çok sağolll
İşte suçun içeriğini bilsem tam olarak kaçta kaçı yazacağını belli olur
Cinayet suçu
Tamam toplam aldığı cezanın üçte ikisini yatacak onun da hepsini kapalıda değil büyük bir kısmını açık cezaevinde yatacak
Açık cezaevine geçerse 3 ayda bir izni var dışarı çıkabiliyor
Tekrardan çok teşekkür ederim 🙏🏼
Ceza evlerinde yatan bütün mahkumlara gelen af ama bellirli ölçülerdeki mahkumlara
:( teşekkürler
Rica ederim
uzun uzun yazmaya, çizmeye, anlatmaya lüzum yok. müneccim yahut kahin olmaya gerek yok. siyaset bilimcisi ya da politikacı olmaya da ihtiyaç yok. her şey apaçık ortada.
türkiye bağıra bağıra bir genel af ortamına sürükleniyor. sürükleniyor diyorum zira genel affın hayra vesile olacağına inanmıyorum. suçluyu ödüllendirmekten ve ülkenin parçalanma sürecini hızlandırmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum.
Genel af suçlunun GBT seninle temizlenmesidir özel af ise sadece suçlunun suçu siliniyor gbt'si kirli kalmaya devam ediyor
Bütün herşeye gelen af
Ciddi misin
Yani genel ya zaten affın adı herşeye vuruyor... İcra borçları olsun falan yani ama o af çıkmaz
:( teşekkürler
Rica ederim
Ne konuda
Genel af çıkacakmış kimlere çıkacak yani ve ne oluyor
Af ediyorlar
Hangi suçluları
Geneli
Hepsi mi oluyor yani cinayet vs?
Değişir o
Hapishane için mi