Samsun'da genç bir kadın (24) hakkında cep telefonu faturası borcu olduğu gerekçesiyle yakalama kararı çıkartıldı. Yolcu otobüsünde dün gözaltına alınan kadın hakkında 10 gün hapis cezası verildiği gerekçesiyle cezaevine gönderildi.

Samsun'da genç bir kadın (24) hakkında cep telefonu faturası borcu olduğu gerekçesiyle yakalama kararı çıkartıldı. Yolcu otobüsünde dün gözaltına alınan kadın hakkında 10 gün hapis cezası verildiği gerekçesiyle cezaevine gönderildi.
Valla iyiymiş ya, ben gidip birini öldüreyim nasıl olsa girmem içeri. Ama telefon faturama dikkat etmem gerekiyor, ne yapıp edip ödemeliyim faturayı:)
Cevap
14Cevap
Yazıklar olsun bu ülkeye okuyunca utandım. Hali durumu neydi ki belki ödeyemedi. Çalıp çıpanlar serbest kalır bu ceza alır yazık ya
Zaten faturalı değilim 🤷🏻♀️ ödeyemem her ay😕 Paket fiyatları da çok fahiş fiyata satılıyor. Allah yardımcımız olsun. Ne desem bilemedim.
Yok artik daha neler duyacağız ya nasıl sinirlendim
Çok saçma ödemiyorsa hattını iptal edin hapis ne haddinize
Adalet mekanizması iyice zıçtı artık başka birilerine işlemesi gerekiyor yani sorumlu kişilere
Yuhhh borcu olan herkes tutuklansa ülkede serbest insan kalmaz
590 odemisti babam sacma bu arada bı faturayi odemedi diye
Dört bin altıyuzeli fatura geldi telefon taksitleri içinde 😅
Mal beyanında bulunmadığı ya da ödeme taahhütü vermesine rağmen ödemediği için disiplin hapsidir. Sabıkasına işlemez.
Taksitle ödeme yapılabilirdi aslında illa hapis cezası vermeye gerek yok. Fatura da iptal edilirdi.
Fatura için hapis nedir yaa
Para borcu yüzünden hapis yatmaz. başka bir olay vardır.
445 lira geldi
Yazık düştüğümüz hallere
Dilan Polatlar neler yapıyor içeri alinanlara bak
370 tl faturam
10 günün yatarı mı var
hırsızlar bile hapis cezası almıyor
Ne kadar olmuş ki borcu
470 TL Turkcell.
Borcu ödemediğinden dolayı kimseye şahsi hürriyeti kısıtlayıcı ceza veremez. Bu ya taahhüdü ihlal suçundandır ya da yanlış mal beyanı verme vs. olabilir.
Girdi çıktı diyiliyor bu cezaya 10 gün girdi çıktı yapacak bende cezaevine girdi diyince bişey sandım
Faturalı kullanmadım hiç.
250 civarında
Üzücü ya
556,51 tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?