Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Bedelli Askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı ve ben Burdur'a düştüm siz nereye düştünüz? Bu sitede bedelli askere gidecek olanlar var mı? #gündüzüngüneşisoruyor #kizlarsoruyor
Bedelli Askerlik yerleri açıklandı siz nereye düştünüz?
Vay be 21 Şubat 2011 senesinde senin gideceğin birlikte acemiliğimi yaptım. Gideceğin memleket yılın bu zamanlarında çok soğuk olur dikkat et orada. Bizim zamanımızda yemekler çok iğrenç çıkıyordu, köpeğin önüne koyuyordum o da yemiyordu.
Bizim zamanımızda ki sorunlar bu zamana kadar düzeltilmiştir belkide. Ama yine de orada kendine dikkat et sıkı giyin hasta olma. Ben orada zatüre oldum geldim.
Ne güzel beni anladın çok teşekkür ederim zorunlu askerlik bence çok gereksiz ya tamamen kaldırılmalı ya da farklı bir formata sokulmalı Not: LGBT değilim ve Türk oğlu Türk'üm
Kardeş ben 15 ay askerlik yaptım ve bizim zamanımızda katı kurallar çoktu. Şimdi askerlik 6 ay ama bana kalırsa 12 ay en idealiydi. Şimdi artık telefon falan da serbest, bizler komutan görecek diye neremize sokacağımıza şaşırıyorduk.
Bedelli askerlik yapanlara bir şey diyemem herkesin kendi kararı bedelli askerlik. Zorunlu askerlik kaldırılmalı fikrine de saygı duyarım ama o dediğin bu coğrafyada imkansız.
Fikrime saygı duyduğun için çok teşekkür ederim güzel kalpli abim! Coğrafya açısından maalesef kötü bir coğrafyada yaşıyoruz ama bunu savunma sanayisine yatırım yaparak kapatabiliriz örneğin yapay zeka destekli savunma sistemleri vs. Nükleer'e külliyen karşıyım ama biraz gözdağı uyarı amaçlı bir 300 tane yapmalıyız
Ben nükleere karşı değilim. Düşmanda nükleer varsa bizde de olmalı. Evet savunma sanayisine daha çok yatırım yapmalıyız ama yeri geldiğinde de sahada asker olması gerekiyor, herşeyi makinalara bırakamayız.
reis yanlış anlama zor şeyler yaşadım burada anlatamam roketler şehit verdim devremi böyle bedelli gidenleri görünce milliyetci duygularım devreye giriyor sanada hak veriyorum bazılarıda tuvalet temizlemekten kurtuluyo
Bak uzaktan eğitimle ya da evimize en yakın askerlik şubesinde temel silah eğitimi ve doğada savaşta hayatta kalma eğitimi verilmeli pratik sınav yapılmalı sınavı geçene askerlik tezkeresi verilmeli