Kalbimden geçen gerçekten de sokak köpeklerinin yeri sokaklardır. Köpeklere güveniyorum. Çoğu zararsız. Zararı varsa da başka tedbirler alinabilir bence.
@AsLı58r insanı zararı oluyor zararsızlarda sıkıntı yok hepsi toplu birleşince insan saldırabiliyor bu yuzden toplamalı.. haberleri duymuyorsunuz sanırım kudusuz olarak ölmüş bir çocuk üstelik geçen haftalarda da küçük bir kız köpek ısırmış hayatın kaybetti hastanede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sokak köpekleri yeterince beslenmeli aç kaldıkları için insanlara saldırıyor bu hükümetin suçu
sokak köpeğinden güçsüz olanlarda zaten dışarı çıkmasın çoğunun zararı yok olanlarada sadece havlıyor üstüne koşsan falan direkt kaçıyorlar
Benim asıl düşüncem de bu 👏👏
Kalbimden geçen gerçekten de sokak köpeklerinin yeri sokaklardır. Köpeklere güveniyorum. Çoğu zararsız. Zararı varsa da başka tedbirler alinabilir bence.
Sokak köpeği büyük bir sorun. Dünyadaki gelişmiş ülkelerde sokak köpeği diye bir sorun olmaz. Sokakta köpek olmamalı.
Aşırı düzeyde havyan severim. Ama üzgünüm, onların yeri dışarı değil. Barınak
Barınakta aç birakiyorlar yoksa ben de razı olurdum :( eğer barınakta olacaklarsa barınak görevlileri eziyet etmemeli onlara. Sence?
Bu detaylara takılmadan söyledim. Yoksa tabiki. Düzgün bakılmayıp eziyet edilecekse dışarıda kalsınlar
@AsLı58r insanı zararı oluyor zararsızlarda sıkıntı yok hepsi toplu birleşince insan saldırabiliyor bu yuzden toplamalı.. haberleri duymuyorsunuz sanırım kudusuz olarak ölmüş bir çocuk üstelik geçen haftalarda da küçük bir kız köpek ısırmış hayatın kaybetti hastanede
@MastrClass ben barınakta iyi bakmadiklarindan bahsediyordum
@AsLı58r anladım haklı olabilirsiniz de da her barınakta aynı olduğunu düşünmüyorum... illaki iyi yapanlarda vardır...
@MastrClass bence hayvanlara hayvanseverler bakmalı barınakta. O zaman herkesin içi rahat olur
@AsLı58r evet aslında buda güzel bir seçenek en doğrusu da diyebilirim... iki tarafta sorun oluşturmamış olur sokaklarda güvenli olmuş olur...
Evet daha geçen beş tane köpek az daha bana saldırıyordu korkuyorm ya
Evet çok tehlikeliler bence
Hayır doğal yaşam alanı var
Sarldırgan köpekleri götürülmelidir
Uyutulmalı hepsi
Köpekleri seviyor musun sevmiyor musun peki?
Mesela bir köpeğin karnı doyarsa ne hissedersin of aç kalıp ölsünler mi dersin
Köpekleri seviyorum. Sokak köpekleri kontrol edilemez boyutta. Bir çocuğun, bir insanın canı için gerekirse bütün köpekler uyutulabilir.
Bence ya saldirgan köpekler uyutulsun. Ya daBarınakta kalacaksalar da barinaklar denetlenmeli barınakta güzel yasamalilar :(
İşte kimin ne zaman kaldıracağı belli olmuyor. Küçük bir çocuğun canından daha kıymetli değil hiçbiri
Hayır neden hapsedilsinlerki
Bise sorabilir miyim
Saldırgan olmayanlar kapatılmasın
Uyutulmalı