Gündem Çinde kadın (eş) satışına baslanmis? ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Çin’de kadın eş robotların satışına başlandı. Görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu. O gönderiler, "Kıskanmıyor, çok konuşmuyor ve anlayışlı, tek istediği zamanında şarja bağlanmak." notu düşülmus siz olsanız robot eş istermiydiniz?Erkek versiyonu ne zamn çıkar bunun 😂 Çinde kadın (eş) satışına baslanmis? Cevapla Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Şunun erkek versiyonu çıkınca bana haber verin… 1 8 Yorumla ladycurio 1 yıl Haha bende bekliyorum bulursam haber veririm 😂 Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Muhtemel sonumuz buymuş kardeşim… İnş bununla mutlu oluruz… 🤣🤣🤣 Yorumla ladycurio 1 yıl Oluruz oluruz bide eve ekmek parası getirrse tadından yenmez 😂 Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Kız ben çalışır bakarım ona… Yeterki sussun dırdır etmesin… 🤦🏼♀️ Yorumla ladycurio 1 yıl Oyy yokluk gözün kör olsun emi 😂😂 Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Yawww kahveyi püskürttüm… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yan mahalle duydu kahkahalarımı… Yorumla ladycurio 1 yıl Hep gül inşallah 🙏😂 Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Bu robot adamı bulunca ikimizde hep güleriz inşallah… Amin… Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ev işi yaptırmak için çok iyi gadası 1 3 Yorumla ladycurio 1 yıl Yapiyomu bilmiyom ama gadası 😅Keşke yapsa bende alırım 😂 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Ah ah nerde o günler Yorumla nordun_gadasi 1 yıl teşekkür ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. gereksizmiş bence 1 0 Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kizlar elinizi cabuk tutun turkiye piyasasina duserse bublar hepten bitersiniz 😀 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Hiç sıkıntı yok alın güle güle kullanın 👋🙂 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Gündem konusunda 359 cevap paylaştı. Rahmetli kemal sunalın bir filmi daha gerçek oluyor desene 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Hee yaa 😅 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl O ne öyle saçmalıkk. Şişme kadının teknolojik hali 😁 1 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Gayet mantıklı 😂 Yorumla Sadbut_true 1 yıl Tabi erkek olanı gözünde canlandırdın 😁 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Biz kadınlar olarak şu hiyarlara fazla değer veriyoruz onu anladım 😃 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Çok konuşmuyor ve anlayışlı olması beni tav etti tamam yani.. :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ucuz değildir ama düğün yapmaktan daha uyguna geliyorsa yatırım yapılabilir :D 2 0 Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 421 cevap paylaştı. Kaç para bu seri üretime geçmiş mi özelleştirme seçeneği var mı 0 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Bı nefes al kanka 😂Ne bilim git araştır Yorumla Kamdu 1 yıl 😂😂 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Gündem konusunda 418 cevap paylaştı. Türkiye de de var o sadece resmi değil. 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Nasıl yani Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu robotlara şimdiden acıyorum 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Sorma üstünde ne deneyler yapacaklar kim bilir 😂 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Haberin güzelliğine bak 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl 🤔😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Senin yerini tutmaz onlar ne gülüm 0 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Sen kimsin bee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizli hayranın diyelim Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kızlardan daha iyi 0 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Erkeklerde de iyi olacağı. kesin Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kanka napıon 0 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Oturuyom kanka sen Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Yoktun ortalıkta Yorumla
En İyi Cevaplar