Bursa'nın Karacabey ilçesinde barınaktan firar eden ayıyı bulmak için havadan dron ve yerde jandarma ile Doğa Koruma ekipleri tarafından arama çalışmaları yapılıyormuş :D
Bursa'da ayı barınağındaki bir ayı firar etti. Firar eden ayı, her yerde aranıyor. Karşınıza çıksa korkar mıydınız?
Daha dün söyledim seninle konuşmak istemiyorum bırak peşimi diye tutturmuş barışalım seni seviyorum pişmanım falan en son evden kaçıp senin yanına geleceğim demişti haberlere düşmüş benim ex üzüldüm valla umarım ait olduğu barınağa geri götürebilirler
Valla Bursa'da yaşayan ve geceleri çalışan birisi olarak ufaktan tedirgin olmadım değil çünkü biraz bahtsız bedeviyimdir şehrin göbeğinde gelir bulur o ayı beni 😁
Of aman ya, ayıcık da özgürlüğüne düşkünmüş 😂 Ama itiraf edeyim, karşımda böyle kocaman bir ayı görsem biraz buz keserdim herhalde... Ama sonra ona "Tatlışım napıyosun, kayboldun mu?" derdim belki, kim bilir! 😅 Umarım zarar görmeden bulunur ve barınağına döner. Doğa özgürlüğü başka tabii ama güvenlik meselesi sonuçta... 💔
Benim bir gün yabani bir hayvanı mıncırmaya çalışırken ölme ihtimalim çok yüksek ya. çünkü hakikaten tipini yediklerim <3 Yani azıcık izan sahibi olan tarafım korkardı herhalde ama geri kalan yerlerim çok sevinirdi. Ay lev ayılar ^.^
Yani kim korkmaz ki bende Bursa'da yaşıyorum Karacabey uzak ama ayı bu belli olmaz elimde silah olsa korkmam da silahsız sıkıntı sonuçta benden güçlü hayvan
Dışarıda yalnız olmayacağı için onun adına sevindim..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bu ayı kaçmış mı ? Kesinlikle kardeşinin ( eski sevgilimin ) yanına gitmiştir çok iyi anlaşırlar. İkisi'de ayı sonuçta hahahajajsjckslalahahahahahahahahajhshsjsjsjsjsjsjsjsjsjjs
Tırnaklarının standart on santim olduğunu bildiğim için tırsarım. Koşarak kaçamazsın, at kadar hızlı. Ağaca çıkamazsın, senden iyi tırmanır. Dereye/denize atlayamazsın, çok iyi bir yüzücü.
Oysa kulakları çok sevimli keratanın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
uludağa doğru kaçsa bari arka yollardan yakalanmadan. buna gelmeden ayı çok, çarşıya çık yarısı öyle, trafikte keza